in

Pazite samo ŠTA JE REKLA ZA NJEGOVU ŽENU, uopšte je NIJE SRAMOTA

Emocije nikada ne biraju vreme i mesto.

Nekada zaista ne možemo da vladamo momentima i naredimo sebi da nešto osećamo ili ne. Upravo je to u svojoj ispovesti podelila jedna mlada žena koja je htela da ostane anonimna. Glavni razlog za to je što za njenu situaciju niko nema razumevanje, kako sama navodi.

– Obično mi niko ne veruje kada kažem da se nisam namerno zaljubila u oženjenog muškarca, ali ja stvarno nisam želela da se spetljam sa muškarcem koji je godinama u braku i ima svoju porodicu.

Naši prvi razgovori su bili o tome zašto je došao na mrežu sa upozavanje sa drugim ženama, jer smo se tu i upoznali. Iz njegove priče sam shvatila da je bio ignorisan kod kuće, supruga ga je često ignorisala i nisu imali intimne odnose dugo godina.

Meni je njega bilo žao, zbog toga što se više nije osećao voljeno i poželjno i uvek sam mu govorila da ne može tako više da živi, jer svako ko je u vezi mora da se oseća željeno i voljeno od strane svoga partnera.

Što smo više pričali i upoznavali se, shvatila sam da imamo toliko zajedničkih stvari koje nas vežu, i dva meseca posle toga priznali smo jedno drugom ljubav i uplovili u vezu. Nije me bilo sramota što sam to uradila. Da sam se stavila na mesto njegove žene i razmišljala o njenim osećanjima, ne bih mogla da ga volim.

Posle nekog vremena, shvatila sam koliko je u stvari teško imati i održavati jednu vezu na daljinu. Viđamo se kada on može da se vidimo, ne smem da ga nazovem kada ja to poželim i jednostavno ne može da bude tu pored mene kada mi je potreban.

Trudim se da ne razmišljam o tome da nisam sada ja ta koja je odjednom u lošem položaju. Ali kada razmislim o nekim stvarima, njegova žena je ipak ta koja se prva distancirala od njega i nije učinila ništa da pokuša da spasi svoj brak. Ako bude shvatila da joj se bliži razvod i ne učini ništa po tom pitanju, onda mi ne bi bilo ni žao da je napusti.

Ona ima sve što jednoj ženi treba: dobrog muža, skup auto, veliku kuću i puno kućnih ljubimaca. Ali njoj ni to nije dovoljno, uzima svoga muža zdravo za gotovo. Ponaša se sa njim kao da cu cimeri. Ne pruža mu ljubav i intimnost već dugo godina. Zbog ovoga svega meni nje nije žao, a ne bi trebalo ni da je njemu više.

Dođem tako nekad u situaciju da pomislim, šta bi se desilo da ja imam muža i da on mene ovako prevari. Sigurno bih ga izbacila iz kuće. Jer ja sebe odlično poznajem, bila bih ta koja bi mu pružala ljubav, slušala ga kad priča, posvetila mu svu svoju pažnju i činila sve da mu dam do znanja koliko je velika moja ljubav prema njemu.

(Espreso / Infpult.info)