in

OVO MORA DA RADI AKO JE DOBRA U KREVETU! Ovako izgleda ŽENA koja iskreno voli SE*S!

Seks, ilustracija, Foto: Profimedia

Bez obzira kakav seksualni život ima, sigurno se svaka žena bar jednom zapitala kakva je u krevetu. Prosečna? Dobra? Prava bomba u krevetu? Neki znaci koje, ponekad nesvesno, šalje muškarac mogu voditi do odgovora.

Čvrsto te grabi rukama

Ako te partner za vreeme seksa čvrsto hvata za razne delove tela, time pokazuje da mu se sviđa seks. To je jasan znak da si dobra ljubavnica.

Seks
foto: Profimedia

Želi ponovo

Ne može te se zasititi te bi odmah nakon seksa još jednu rundu? Očito imaš “ono nešto“ što ga jako uzbuđuje.

Rado isprobava novotarije

Tvoj partner je uvek u potrazi za novim seksualnim praksama i položajima? To ne znači da si mu dosadna, već da se dobro osjeća s tobom u krevetu i želi da istražuje nove svetove. To je jasan znak da te smatra avanturistikinjom u krevetu – a to je za seks vrlo važno, piše 24sata.hr

Seks
foto: Profimedia

Flertuje s tobom nakon seksa

Nakon seksa s partnerom dobijaš slatke poruke? Šali se i lagano flertuje? Onda si očito sve jako dobro uradila u krevetu.

Flert, radno mesto, kolege
foto: Profimedia

Ne može da zadrži ruke na miru

Seks je nedavno završen, a tvoj partner – i nekoliko sati kasnije – ne može da skine ruke s tebe? To očito nije čudo, jer si mu za vreme seksa pomutila razum i ne može da te ostavi na miru.

seks
foto: Profimedia

I tebi je lepo

Naravno da oba partnera treba da uživaju. Ako i ti uživaš s partnerom i ako ti nikad nije dosta, primeti se: očito ste kompatibilni.

Seks
foto: Profimedia

(Espreso)