in

Osveta prevarene žene iz Priboja nas je ostavila bez reči

“Ma tu su zle žene samo krive što tako uhvate te naivne muževe.”

Ljubomorna žena ne prašta ništa, to već dobro svi znamo, a ova gospođa koja je autorka poruke ispisane na automobilu u Priboju se ne bi složila da se osveta najbolje servira hladna.

Ukoliko bismo nju pitali, osvetu je najbolje servirati vrelu i to po mogućstvu u što kraćem roku.

Kako možemo da vidimo, nečiji muž nije bio suprug za primer i sasvim smo sigurni da slobodno vreme nije provodio skrštenih ruku u porodičnom domu, a ako bismo pitale njegovu ženu za to nije kriv on nego, verovali ili ne – druga žena, kojoj je poruka u ovom slučaju i namenjena.

Komentari ispod fotografije upropašćenog automobila su takođe pravo blago različitih mišljenja, pa je tako jedan komentator istakao ono o čemu svi razmišljamo.

„Nikad neću ovo razumeti a MUŽZ kao nije kriv kriva je samo ova žena(ljubavnica )jel????“, bilo je njegovo pitanje, a sačekao ga je popularan odgovor da muškarci u ovoj situaciji naravno nikad nisu krivi.

„Ma tu su zle žene samo krive što tako uhvate te naivne muževe, oni jadni nisu svesni šta rade i šta se dešava, oni to neće nego eto ne mogu da se odbrane od njih“, ubeđen je drugi.

Najviše je ipak bilo onih koji tvrde da ljubavnica nije ništa kriva i da je problem u mužu, a ne u drugoj ženi.

„Muž da voli ženu, ne bi otišao drugoj. Tako da ljubavnica, nije kriva.“

Šta vi mislite o potezu ove prevarene žene iz Priboja?

***

Bonus video: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

***

TikTok

Pinterest

Instagram