in

Od tog OSEĆAJA nije znala gde se NALAZI

Ukoliko se nerado sećate svog prvog seksualnog iskustva, možda će za vas biti utešno to što gotovo niko o ovome ne govori kako o nekoj divnoj uspomeni. Za većinu žena ovo je bilo nepirijatno iskustvo, a ispovesti ovih žena to i dokazuju.

“Naše poslednje veče na odmoru na Jamajci, moj prijatelj i ja smo ostali do kasno uveče van. Bila sam potajno zaljubljena u njega, i mislila sam da od nikad ništa biti neće. Milovala sam ga po leđima, kada me je on iznenada upitao da li bih volela da vodimo ljubav. Seks je trajao 20 sekundi. On je potom otišao do kupatila, vratio se i zaspao. Sutradan je jedva progovarao sa mnom. Posle fakulteta smo se zabavljali nekoliko godina. Smatram ga svojom prvom ljubavlju”, priseća se Džili, koja sada ima 38 godina, a tada je imala 19.

“Bila sam u krevetu sa svojim dečkom u kući njegovih roditelja. To je bio četvrti ili peti put da smo pokušavali da imamo seks, jer me je svaki put mnogo bolelo i bila sam previše napeta. Sećam se svog prvog seksualnog iskustva kao nešto najbolnije što sam ikad doživela”, objašnjava Alisa, koja sada ima 38 godina, a tada joj je bilo 16.

“Bili smo u garaži moje kuće, ljubili se i odjednom sam ga osetila u sebi. Nisam mu rekla da prestane. Nije me ništa bolelo, ali me je sutradan bilo sramota jer sam to uradila sa dečkom već na našem trećem sastanku. Posle nedelju dana, raskinuo je sa mnom uz izgovor da bolje funkcionišemo kao prijatelji. Nakon toga, tri godine nisam ni sa kim spavala”, priseća se Šenon (39), koja je tada imala 18 godina.

“Čekala sam da budem zaista spremna za svoje prvo seksualno iskustvo. Nisam više mogla o tome da razmišljam. Međutim, jednog leta dok sam boravila u Ostinu, to se desilo. Naime, nekoliko večeri pre polaska kući nazad iz Ostina, rešila sam da spavam sa konobarom iz kafića gde sam često provodila vreme. On je od samog početka flertovao sa mnom. To veče smo otišli kod njega, uživali pored bazena, a potom prešli u sobu. Nije mi bilo nešto posebno lepo, ali ni ružno”, objašnjava Džen (34), koja je tada imala 20 godina.

foto: Profimedia

“Nevinost sam izgubila prošle godine, sa svojih 27 godina. Upoznala sam dečka koji je bio prijatelj mog prijatelja, a došao je u posetu u naš grad. Proveli smo vikend zajedno, a sećam se da sam se osećala glupo, jer prosto nisam znala šta treba da radim dok smo se ljubili. Nije mi bilo neprijatno kada sam skinula odeću pred njim, i u trenutku sam pomislila – zašto da ne!”, priseća se Kristi (28).

“Imala sam 21 godinu kada sam u Edinburgu uopznala jednog vrlo seksi momka. Ubrzo smo počeli da se zabavljamo. Dok smo se ljubili jedno veče, izvadio je kondom. Priznala sam mu da do tad nisam ni sa kim imala seks, na šta mi je on odgovorio da će čekati koliko treba i stavio mi kondom u ruku, rekavši da bude kod mene i da ga upotrebimo kada to sama budem želela. Prvi seks smo imali kod mene u sobi. Sećam se da je bilo pomalo bolno, ali istovremeno prijatno. Bio je jako pažljiv prema meni”, rekla je 36-godišnja Rejčel, koja je tada imala 21 godinu.

(Espreso / Srbija Danas)