in

Od ovakvih muškaraca bežite glavom bez obzira!

Ako sadašnjeg partnera prepoznate u nekoj od ovih 7 kategorija, okrenite se i idite

Ove muškarce bi trebalo izbegavati ako želite ozbiljnu vezu, kažu bračni savetnici.

Tip br. 1 – Narcis

Lep je, uspešan, talentovan i harizmatičan – tako je teško odoleti njegovom šarmu. Ali budite oprezni: takav čovek može očarati, ali on u stvari voli samo sebe. Sve što vas očekuje su precenjeni zahtevi i egocentrizam sa njegove strane.

Tip br. 2 – Gospodin emocionalna nestabilnost

Ovo je čovek sa hroničnim PMS-om – neodlučan, histeričan, nervozan i čak plačljivac. Ni sam ne zna šta želi: luta sa jedne na drugu stranu. Da li vam stvarno treba ovo?

Tip br. 3 – Večito dete

Želite znati kako je biti majka? Počnite da se viđate sa svojim „bebama“. On je poput ptića koji pada iz gnezda. On ima toliko pitanja za ovaj svet, a vi ćete odgovarati na njih. On ništa ne zna – zato se svi morate odlučiti za sve umesto njega. Pa čak je i u najlakšim stvarima apsolutno bespomoćan. Pomozite mu odmah!

Tip br. 4 – Nezreo

Venčanje? Brak? Odgovornost? Ne, nikada nisam čuo! Ovaj tip preferira lakoću u svemu i prepoznaje samo prolazne odnose. To ne znači da ćete se videti samo jednom: on će se pojaviti, nestati, ponovo se pojaviti i čak nešto obećati.

Tip br. 5 – Čovek parazit

Ako ste ušli u vezu sa ovim tipom muškarca, spremite se da ulažete (emocionalno i finansijski), a da ne dobijete ništa zauzvrat.

Finansijska strana je zaseban razgovor: sve kupovine i večere u restoranima plaćate vi, a on kao i uvek, nije mogao (ili bolje rečeno, jednostavno nije hteo) ni da vam kupi poklon.

Tip br. 6 – Tiranin

Za njega je sve pogrešno – a vi ste krivi i uvek samo vi. Kontroliše vas kao da ste dete. Još malo – i stajaćete u uglu kao kazna za neoprano posuđe.

Trčite što brže možete: imperativni ton i oštra kritika su samo početak.

Tip br. 7 – Papučar

Postoje dve vrste papučara. Ovo je čovek mekanog prijatnog karaktera, koji je sasvim pogodan i čak podnošljiv za veze. I čovek sa niskim samopoštovanjem, koji je jednostavno dosadan: on nema svoju inicijativu, pa je potčinjen i podložan svemu unapred.

Prva