in

NOVAC STIŽE DO 10. APRILA! Astrolozi otkrili ZNAKOVE koji će se dobro OPARITI

Ilustracija, Foto: Profimedia

Venera ulazi u Ribe, a Sunce i Merkur u Ovnu donose bržu zaradu. Iako zbog Urana u Biku treba da vodimo računa kakve kredite podižemo, astrolozi tvrde da će april biti lakši za zaradu nego mart mesec.

Ukoliko se pitate kome su zvezde naklonjene za novac do 10. aprila to su Ovnovi, Vodolije, Ribe i Device.

Horoskop
foto: Profimedia

OVAN – Vaša sezona je počela, tako da planete u svakom slučaju rade za vas. Imate mogućnost da zaradite dodatni novac ali da ne budete prijaevljeni za taj rad. To je neka vrsta dodatnog posla koji će vam doneti materijalnu satisfakciju.

VODOLIJA – Venera 5. aprila ulazi u Ribe, pa vam donosi novac u vidu poklona. Neko će vas darivati! To takođe mogu da budu skupoceni komadi nameštaja o kojima ste oduvek maštali. Odlična nedelja za zaradu.

RIBE – Merkur i Sunce u Ovnu treba da iskoristite da zahtevate povišicu na poslu. U ovom periodu imate mogućnost da zaradite novac iz dva izvora.

DEVICE – Venera u Ribama donosi vam zaradu na osnovu novog poslovnog partnerstva. Ušli ste u bolju nedelju za novac, tako da ćete biti zadovoljni. Ukoliko ste u braku, možete da zaradite posredstvom zajedničkog biznisa.

(Espreso/Informer)