in

Napravio je od mene ŽENU kakva sam sad!

Sve je počelo kada je moj muž slomio nogu dok je igrao fudbal, Foto: Profimedia

Iako zna da je napravila ogromnu grešku kada je muža prevarila s njegovim ocem, jedna Engleskinja priznaje da nikako ne želi da okonča aferu sa svekrom.

– Znam da ne bih smela da se u tajnosti viđam s ocem mog muža, ali ne mogu da odolim iskušenju. Moj muž deluje patetično i nemoćno u poređenju sa svojim moćnim ocem – priznaje ona.

Muž me stalno zapitkuje zašto sam stalno nervozna i nezainteresovana. Pa, kako da mu kažem da je njegov otac zaslužan što sam se od devojke pretvorila u ženu – navodi žena i nastavlja:

Sve je počelo kada je moj muž slomio nogu dok je igrao fudbal. Jedne noći sam se sa svekrom vraćala kući i pozvala sam ga na piće. Tada se ništa nije dogodilo, ali bilo je jasno da postoji mnogo seksualnog naboja između nas – priča Britanka.

– Sledećeg dana sam odlučila da uhvatim “bika za rogove”! Bilo je dovoljno da mu pošaljem kratku poruku: Želim te, a on se svetlosnom brzinom stvorio u našoj kući. Naš prvi seks je bio brz i ekplozivan. Ljubio me je po celom telu i nikada u životu nisam doživela takav orgazam. Naš vikend požude se nastavio i narednog dana, i bukvalno nismo mogli da skinemo ruke jedno s drugog – napominje ona.

Kada se suprug vratio kući, nastavila sam da se u tajnosti viđam s njegovim ocem. Vodimo ljubav gde stignemo, u njegovoj kancelariji, kolima ili u kući njegovog najboljeg prijatelja. Sada sam u ogromnom problemu jer moj muž stalno priča o preseljenju u Australiju. Tamo mu je ponuđen posao u brodogradilištu, a našlo bi se i neko zaposlenje za mene – navodi Engleskinja.

Ali, kako bih uopšte mogla da odem kad moj čovek iz snova živi samo jedan kilometar od mene – zaključila je žena.

Bonus video:

04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso/Dailystar)