in

Najveće ŽENSKE LAŽI u KREVETU i šta ZAPRAVO stoji iza njih!

Mislili ste da su samo muškarci ti koji se služe lažima?

Ni žene ne zaostaju za njima.

Pa čak ni u krevetu.

Ovo najčešće rade da ne bi povredile ego svog partnera, tvrdi seksolog Nađa Bokondi.

Kako ova Australijanka tvrdi, žene su, kada je seks u pitanju, “nesposobne” za istinu, a njihove laži se načešće odnose na orgazam i veličinu polnog organa muškarca.

“Najviše lažemo u spavaćoj sobi, gde je užitak nedostižan bez nedostatka udobnosti”, kaže Nađa i navodi koje su to najčešće laži.

Lažni orgazmi Prema njenim rečima, lažiranje orgazma je možda efikasna taktika za završetak lošeg seksa, ali nikako nije dobro rešenje, posebno ne za partnerov ego. “To širi virus poznat kao “muškarci koji misle da su božji dar ženama u krevetu, ali su zapravo užasni u seksu”, kaže Nađa i preporučuje ženama da se okanu glume, pogotovo u dugim vezama.

Veličina penisa Bokondi kaže da je laž o velikom penisu poprilično česta, a objašnjava da je žene obično koriste na muškarcima opterećenim veličinom svog penisa, kojima je potrebna stalna potvrda da bi se osećali dobro.

“Ova laž se najčešće koristi kod muškaraca sa sindromom malog penisa”, kaže i dodaje da su to isti oni koji su uvereni da je veličina povezana sa mogućnošću da ženu dovedu do orgazma, ali to, tvrdi Nađa, nikako nije slučaj.

“Nemam s kim da te uporedim” Ekspert kaže da žene često govore “nikad to nisam radila” muškarcima koji im se čine nesigurnim. “Ti si jedini muškarac kojem sam ovo dopustila”, “Obično ne radim ovo”, još su neke varijacije te laži.

Trik sa pranjem zuba Kad žena ode da “opere zube” nakon seksa, Bokondi kaže da to obično znači da želi da doživi orgazam koji nije doživela tokom odnosa. “Kada nemamo srca da kažemo momku da nas je više uspavao nego doveo do vrhunca, brzi susret sa igračkom nikada ne razočara”, kaže.

“Imam nizak libido” Prema Nađi, neke žene koriste tu laž kako bi izbegle seks, ali u stvarnosti ne žele da izbegnu svaki seks već samo loš. To je izgovor koji žene koriste u vezama koje ih ispunjavaju, ali nisu seksualno nabijene kao što su možda bile pre, ili je seks ušao u predvidljivu rutinu. Bokondijeva zaključuje da je uvek najbolje suočiti se sa istinom, jer ostalo je ionako samo odlaganje neizbežnog.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Objektiv)