in

NAJBRŽI NAČIN DA POVEĆATE VAŠ LIBIDO I ODGODITE VRHUNAC

Ilustracija, Foto: Profimedia

Da li ste se ikada zapitali kako možete produžiti seksualno iskustvo? Da li akcija u krevetu može da bude drugačija? Sjajna vest je da postoje vežbe koje mogu potpuno da vam promene doživljaj i istovremeno poboljšaju kondiciju.

Među vrhunske vežbe za žene spadaju pilates i plank, dok bi muškarci trebalo više da plivaju.

Držanje planka jedan je od najučinkovitijih načina da povećate svoju izdržljivost u spavaćoj sobi. Tokom planka naprežu se i mišići ruku koji su bitni kod misionarske poze i još niza drugih.

Zategnuta zadnjica dovodi do boljeg seksa na mnogim nivoima, jer žena izgleda i oseća se senzualnije i seksepilnije. Da ne spominjemo da je snaga u nogama i stražnjici korisna za žene kad su u pozama na vrhu.

Čučnjevi, Vežbe, Teretana, Trening
foto: Profimedia

Vredi napomenuti da čučnjevi povećavaju protok krvi u intimnoj regiji, što može da podstakne vaš libido, što znači da će orgazmi biti intenzivniji.

Osim toga, ključne su i Kegelove vežbe. Jačaju mišiće, a jači mišići dovode do jačih orgazama.

Megan kaže da ne treba da zapostavimo jogu.

Prema studiji iz 2010. objavljenoj u “Journal of Sexual Medicine”, joga poboljšava sve aspekte seksualne reakcije, uključujući orgazam.

Seks
foto: Profimedia

Osim toga, joga ima mnoge prednosti za fizičko i mentalno zdravlje, uključujući smanjenje stresa i nezadovoljstva piše “Daily Star”.

(Espreso)