in

MLAD MESEC U VODOLIJI DONOSI ŠOKANTNE PROMENE! Ključni događaji u 2022. će POČETI DANAS, a ovo je važno za 4 ZNAKA

Danas, 1. februara je mlad Mesec u Vodoliji, koji predstavlja početak događaja koji će uticati na tok 2022. godine. Iako ga astrolozi nazivaju još i “crni”, on neće imati negativnu konotaciju, nego će nam doneti kompletnu transformaciju.

Mlad Mesec u Vodoliji je bitan za sve horoskopske znakove, jer će otvoriti put promenama. Koliko god nam se januar činio spor i mrtav kao mesec, februar će ovim astro periodom nagovestiti potpunu promenu i okidač za odluke kojima ćemo krenuti ka budućnosti.

Vodolija je znak koji gleda ka budućnosti, ne boji se da menja stvari i zbog aspekta Meseca sa Saturnom biće nam jasno ka kojim ciljevima treba da se fokusiramo.

Vodolija je takođe znak koji nagoveštava razvoj nove tehnologije, pa će ljudi početi intenzivno da se povezuju preko društvenih mreža i aplikacija. Ovo je lična introspekcija, pa će svako od nas zaboraviti na strahove i krenuti ka novi ciljevima koji nemaju veze sa prošlošću.

foto: Espreso

Mlad Mesec u Vodoliji je važan za Vodolije, Škorpije, Bikove i Lavove.

VODOLIJA – Za vas je mlad Mesec najvažniji jer se dešava u vašem znaku, pa nagoveštava promene koje će promeniti tok 2022. godine

BIK – Ovaj aspekat biće okidač promena na radnom mestu. Budite spremni za novi sistem rada.

ŠKORPIJA – Moguća je promena mesta življenja, kao i porodične nesuglasice.

LAV – Prihvatite novi vid slobode u partnerskim odnosima. Mlad Mesec u Vodoliji pruža vam novo viđenje instituacije braka.

(Espreso)