in

Makni ga, uništila si mi SAMOUPUZDANJE!

Nikada nije radila ovako podle i prljave stvari, Foto: Profimedia

Biti iskren sa partnerom je jedna od najvažnijih stvari kad su u pitanju veze.

Jedan Britanac se požalio terapeutkinji za seksualne odnose Džejn Gorman kako mu je zbog devojke potpuno opalo samopouzdanje, ali i da mu je teško da sa njom razgovara o tome.

On ističe da ga je potpuno šokiralo saznanje šta njegova devojka radi kad god je sama u sobi.

Uvek mi je govorila da sam odličan u krevetu i da svaki put doživi orgazam tokom seksa. Svako drugo veče imamo seks, tako da ne razumem zašto ima potrebu da koristi seks – igračke. Ne samo da ima veliki vibrator i različite lubrikante, već u fioci ispod kreveta drži mnogo seks sprava i igračaka – započeo je svoju priču.

Pre neko veče sam čuo buku u sobi i otkrio sam da je to jedna od njenih seks – igračaka koja je zujala! Nikada nije radila ovako podle i prljave stvari, pa me je ovo otkriće stvarno razočaralo i zbunilo – objašnjava i nastavlja:

Mislio sam da je naš seksualni život dobar. Svaki put kad imamo seks ona doživi orgazam, a onda se ušunja u svoju sobu i samozadovoljava se sa svojim seks – igračkama. Uvek sam se hvalio svojim kolegama kako imamo dobar seks, pogotovo kad su pričali kako su im njihove devojke postale dosadne. Osećam se vrlo razočarano i prevareno. Potpuno sam izgubio samopouzdanje – završio je svoju priču, a Džejn Gorman mu je odgovorila:

Koliko sam shvatila, vi i vaša devojka ne živite zajedno. Viđate se nekoliko puta nedeljno, a ostatak nedelje ona je sama. Zbog toga ona ima prava da radi šta želi kada je sama u svojoj sobi. Nemojte da pokušavate da kontrolišete njene potrebe. Skupite hrabrost i razgovarajte sa njom ako vam to smeta.

Bonus video:

04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso/Dailystar)