in

Majka se potpuno SKINULA i razbesnela druge RODITELJE, GRUDI zauzele čitav kadar (VIDEO)

Seksi mama, Foto: Screenshot

Besna majka odgovorila je brojnim kritičarima koji je osuđuju jer se oblači provokativno i da je za “jednu majku preterano razgolićena”.

Džen Ferguson na Tik Toku rekla je da se na slaže sa ljudima koji je osuđuju zbog dubokog dekoltea i načina na koji se oblači.

Seksi mama
foto: Screenshot

“Želiš da te poštuju, a dekolte u prvom planu”, “prave majke tako se ne oblače”, “previše si matora da bi bila na Tik Toku”, “ova nije majka, ova je striptizeta”, samo su neki od komentara ispod njenih snimaka i fotografija.

Seksi mama
foto: Screenshot

Džen (30) posle razvoda preuzela je starateljstvo nad sinom. Iako je pronašla novog muškarca, povećala grudi i uradila usne, kaže da to ne znači da je loš roditelj ili čovek.

“Hajde da prihvatimo mame koje su seksi i da kažemo je*i se svete. Radite šta god želite. Uostalom, klovnovi nemaju pravo da vas ubede u drugačije”, rekla je Džen.

Veliki broj očeva i majki koji su aktivni na društvenim mrežama, a objavljuju sadržaj koji previše “mladalački” najčešće su meta kritike i lepe im se etikete neodgovornih roditelja koji im je bitniji izgled nego dete.

(Espreso)