in

Ljubavnica je napravila grešku i Danijela je saznala iste sekunde da je prevarena

Ljubavnica je napravila grešku i Danijela je saznala iste sekunde da je prevarena

Bio je sa drugom ženom tokom Danijelinog porođaja.

Danijela Ešer (31) čekala je dete sa suprugom s kojim je bila u braku tri godine, ali samo nekoliko nedelja pre nego što je trebalo da se porodi, saznala je da on ima aferu sa ženom koju je upoznao na Tinderu.

Naime, Danijela je mislila da joj je suprug poslao slatko, ljubavno pismo, da bi kasnije otkrila da ga je zapravo njegova ljubavnica poslala njemu, piše The Sun.

Nakon što je otvorila pismo i saznala istinu, trudnica je ostavila pismo na krevetu i odletela svojoj porodici u Švedsku, gde se i porodila.

@daniellaeasher #cheating #divorce #grief #singlemom #momsoftiktok #breakup #singlemomlife #singleparent #mentalhealth #healing ♬ original sound – Still Silhouette

„Tri nedelje pre porođaja otvorila sam pismo koje je stiglo od njegove ljubavnice. Otkrila sam da moj voljeni suprug ima višemesečnu aferu. Bio je u Amsterdamu u to vreme i pismo je stiglo iz Amsterdama, pa sam mislila da je to ljubavno pismo od njega za mene. Pretpostavljam da ona nije znala da će pismo doći pre njega, ali pogrešila je.

Kada sam pročitala pismo, poslala sam mu sliku pisma i u poruci napisala: ‘Ti si najveći kliše ikada’“, ispričala je Danijela.

Tvrdi da je nije zvao dok je bio u Amsterdamu, a kući se vratio nakon tri dana. S obzirom na to da je ona tada već bila na putu za Švedsku, nisu uspeli da razgovaraju.

Kada su napokon stupili u kontakt, suprug joj se izvinio više puta.

@daniellaeasher Through all that pain came the biggest blessing and I can’t wait to step into 2023 the strongest version of myself as a single mama to my beautiful baby boy ❤️ #singlemom #momsoftiktok #singlemomlife #mentalhealth #singleparent #mentalhealth #healing #divorce #cheating #grief #breakup ♬ Goodbye – EuGene🔥

„Nikada nisam mislila da ću oprostiti prevaru, ali sam se toliko trudila da ponovno uspostavim brak jer smo sada ipak dobili dete. Bili smo na savetovanju za parove i puno smo razgovarali mesec dana. Međutim on nikada nije prestao da ima kontakt s ljubavnicom i lagao mi je. Dok sam se porađala, on je bio na putu s njom, sve je bila laž. Čak se usudio da me pita dda budemo svo troje u vezi“, dodala je Danijela.

U međuvremenu, Danijela se razvela od supruga, a on je nastavio da živi s svojom ljubavnicom.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram