in

LJubavni horoskop za april!

Planete će u aprilu doneti „amorove strelice“ i pogodiće Devicu, Jarca i Ribe.

Ribe

U prvoj polovini aprila imaćete divne trenutke sa voljenom osobom. Ostvarićete bliskost na još većem nivou. Takođe, popravlja se i komunikacija. Potpuno ćete razumeti potrebe partnera što je u proteklom periodu bio problem.

Ribe će 10. aprila ostati bez daha…
Krajem aprila je trigon Marsa sa Jupiterom što je idelano vreme za komunikaciju sa porodicom. Stare drame će se rešiti na miran način. Oni koji očekuju tj priželjkuju ljubav od 10. aprila ulazite u odnos sa osobom koja vas već duže vreme jako privlači. Odnos će biti jak, komunikacija odlična i jedno drugome ćete ispunjavati potrebe i želje.

Jarac

Vi ćete akcenat baciti na dom i porordicu. Izvesno je renoviranje doma, ili kupovina novog kao i proširenje porodice. Imaćete potrebu da i pored velikih obaveza što više vremena provodite u prirodi. Na taj način ćete se još više povezati sa partnerom.

Jarac će renovirati dom ili proširiti porodicu
Konjukcija Venere i Urana donosi potpuno nov odnos u vašoj vezi. Slobodni Jarčevi ce od polovine aprila da pojačaju svoj društveni život i tada sledi fatalni susret sa osobom preko prijatelja.

Devica

Sekstil Merkura i Saturna daje vam savršenu komunikaciju sa partnerom. Bićete potpuno pozitivno zatečeni novonastalom situacijom gde će se stavari, dogovori lagano odvijati.

Bićete zatečeni lepim trenucima…
Imaćete osećaj kao da letite. Toliko lepih, strasnih momenata ćete imati. I vi i partner ćete uživati.Sve to podržava Merku koji će biti u sekstilu sa Jupiterom i Marsom. Slobodni mogu da očekuju ljubav preko posla. Realizacija veze će biti pred kraj aprila. Dotle ćete odnos držati u tajnosti. Navedeni odnos će biti bez tajni, potpuno iskren čemu vi i težite.

MAGAZIN.NOVOSTI