in

Kako žensko telo reaguje kada je sa pogrešnim muškarcem

Ne zaboravite na svoje potrebe. Ne gubite svoju ličnost.

Emotivno ste iscrpljeni; Ponekad vam se čini da sve to više ne možete izdržati. Samo želite pobeći. Ali ne možete: toliko ste fizički i psihički iscrpljeni da više nemate energije. Tako vaše telo reaguje kada ste sa pogrešnom osobom. Pravi bi vas napajao.

Zanemarite sebe; Ne smete zaboraviti ko ste ili se promenite da biste udovoljili potrebama veze ili muškarca. Ne zaboravite na svoje potrebe. Ne gubite svoju ličnost.

Posmatrate odnos, ali ne učestvujete u njemu; Osećate se vodeno i ne vidite način da izađete iz ovog ciklusa.

Kad se bliži odmor, kupite mu poklon ne zato što želite, već zato što je to tako neophodno. To može biti posledica fizičkog nasilja, psihološkog stresa, ali svejedno morate izaći i pružiti sebi priliku da pronađete pravog muškarca za sebe.

Smanjuje vam se samopoštovanje; To se događa kada ste sa pogrešnom osobom. Čak i ako to ne razumete svojim umom, podsvest viče na vas, kao da vas ponižava zbog odabira pogrešnog.

Vaš mozak negira stvarnost; Naš je mozak vrlo diplomatski, ali telo je direktno. Ako razmišljate o svojoj vezi i morate se u nešto uveriti, to je pogrešno. Morate slušati unutrašnji glas.

Manje se smešite kad ste sami; Kad ste sami, često razmišljate o tome šta vas čini sretnima. Kada razmišljate o svom muškarcu, osmeh vam nestaje sa lica. Ne uklapa se u vaš svet, jer u stvarnosti on nije onakav kakav biste želeli da bude.

infopult