in

Kako da doživite nezaboravan orgazam

Kako da doživite nezaboravan orgazam

Orgazam je povezan s toplotom tela.

Postizanje orgazma nekim ženama se događa češće nego drugim. A i pored toga, istraživanja su pokazala da žene imaju manje iskustava s orgazmom od muškaraca.

Međutim postoji jedna stvar koju žene mogu da urade kako bi povećale šansu za postizanje orgazma.

Kara

Stručnjakinja za odnose i seks Anabel Najt rekla je da neke žene prave veliku grešku kada je seks u pitanju – nisu dovoljno zagrejane.

„Povezivanje između ženskog orgazma i toplote tela prilično je visoka. Dakle, ako vam je hladno i pokušavate da doživite orgazam, vaš um će se usresrediti na negativan deo iskustva, a to je da vam je hladno, te tako od orgazma neće biti ništa“, objasnila je.

Možete da pokušavete koliko god želite to da nadvladate, ali ako vam je neprijatno i niste potpuno opuštene, male su šanse da doživite orgazam. Zbog toga, osećaj prijatnog zaista je važan deo postizanja orgazma.

Ali kako se to može rešiti kad seks obično zahteva da nemate odeću? Kao prvo, preporuka je da pojačate grejanje, ali Anabel je takođe predložila da žene nose čarape u spavaćoj sobi.

„Žene imaju hladnije ekstremitete, pa čarape mogu značiti da možete doživeti nezaboravan orgazam“, tvrdi ona, a prenosi Daily Star.

***

BONUS VIDEO: Eva Longorija nosi ozloglašenu ogrlicu u Kanu

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi