in

Kada vidite šta PRODAJE, onesvestićete se

Skajler, Foto: Printscreen

Skajler je nakon što je napustila “Crkvu Isusa Hrista svetaca poslednjih dana” molitvu je zamenila pornografijom. Na Instagramu je prikupila 168.000 pratitelja sa kojima rado deli svoje golišave selfije.

U intervjuu za “Jam Press”, majka dvoje dece je otkrila i kako su je “proterali”.

– Druge mame su me izbegavale na utakmicama moje dece, a jednom sam čak i plakala u frizerskom salonu nakon što je frizerka rekla da se ne slaže s onim što radim – izjavila je Skajler.

Skajler se pridružila mormonskoj crkvi u svojim srednjim dvadesetima nakon što je upoznala svog muža mormona. Ispričala je kako je u početku napredovala u veri i sklapala bliska ženska prijateljstva. Ali, uskoro su se ona i njen suprug umorili od “rigidnosti” religije.

– Nikakvi poroci nisu bili dopušteni. Nema pića, nema pušenja. Bio je dopušten samo šećer. Količina namirnica koje smo pojeli dovela je do toga da smo se oboje udebljali i to je uticalo na naš brak. Postao je to brak bez fizičkog dodira. Prestala sam da izgledam dobro za svog muža, Morali smo da izađemo iz toga.

Kada je pre četiri godine napustila crkvu, Skajler je otkrila da su ona i njen muž imali najbolji seks. Uskoro je počela da snima zavodljive selfije i da ih deli na Instagramu, a otvorila je i profil za odrasle.

– Jednog dana nazvala me mama od prijateljice moje ćerke i rekla mi kako moje objave nisu prikladne i da svoju ćerku više neće dovoditi kod nas. Osećala sam se droljasto – prisetila se Skajler i dodala kako joj se srce slomilo nakon što je uništila prijateljstvo svoje kćeri. Ali, uprkos tome što je izazvala ljutnju kod svojih bivših prijatelja, muž joj je presrećan. Ona tvrdi da joj je novi posao oogućio da ojača brak.

– Nakon što sam toliko godina bila domaćica, sada se osećam seksi i oslobođeno – zaključila je, preneo je “New York Post”.

(Espreso)