in

Još nisam priznala MUŽU pravu ISTINU

Ilustracija, Foto: Profimedia

Nedavno je jedna žena u anonimnom pismu terapeutu za novine i kolumnistkinji Nevs.com Isiah McKimmie otkrila da nikada nije doživela orgazam sa svojim mužem, sa kojim je bila u braku 12 godina – ali mu to nikada nije priznala, već je lagala njemu svaki put.

– Kad god me je pitao da li jesam, rekla bih da jesam, rekla je žena i dodala da misli da je prekasno da mu bilo šta kaže.

– Kako mogu poboljšati naš seksualni život, a da mu ne kažem da lažem sve ove godine? pitala je terapeuta.

Ona je odgovorila da razume zašto je posle toliko vremena bilo teško biti iskrena i da i dalje može da doživi vrhunac sa njim, a da mu ne prizna da nikada ranije nije bila.

– Pokušajte da se prvi put dovedete do orgazma – savetovala ju je i rekla da nakon toga ona i njen suprug zajedno istražuju šta ona voli.

-Budite jasni šta želite da promenite, ali naglasite da tražite, a ne zahtevno”, rekao joj je McKimmie, naglašavajući važnost predigre u krevetu.

– Trebalo bi da traje najmanje 20 minuta jer većina žena ne postiže orgazam samo prodornim seksom – objasnila je terapeutkinja, koja zato parovima u krevetu predlaže da “probaju različite seksualne igračke”.

(Espreso/vecernji.hr)