in

ISPROBAJTE 4 MESTA ZA ŽESTOKU VRELU AKCIJU: 1 je posebno PRIMAMLJIV

Ako vam je dosadno da na istom mestu imate seks, odaberite neko od ova četiri mesta ili pustite maštu, pa inspirisani našim predlozima osmislite neko novo.

Mnogi ljubavnici svakodnevno uživaju u seksu, te se tako upuštaju u smišljanje novih mesta za vođenje ljubavi. Vremenom udobnost kreveta postane dosadna varijanta, pa alternative postaju dobrodošle. Iskorisite maštu i osmislite nova mesta, a tu su četiri predloga koje možete iskoristiti:

1. Veš mašina

Ukoliko niste probali ovo mesto za seks, pripremite se za dodatnu vrstu vibracije dok vodite ljubav. Kada se uključi centrifuga prepustite se situaciji i uživajte.

2. Krov zgrade

Ako vam treba avantra u životu, onda izaberite neku najvišu zgradu u kvartu, kako vas druge komšije sa poslednjih spratova ne bi videli i prepustite se oblacima i uživanju na krovu.

3. Kabina u butiku

Kada pronađete butik sa dovoljno velikom kabinom možete je iskoristiti da sa svojim partnerom unutra vodite ljubav. Pazite da ne budete bučni, jer vas mogu čuti drugi kupci. Takođe, ogledala će vam dati poseban užitak dok vodite ljubav.

foto: Profimedia

4. Kancelarija na poslu

Ako radite u sopstvenoj kancelariji onda je vreme da se relaksirate i opustite, jer imate priliku da kao u filmovima bacite sve stvari sa radnog stola i prepustite se užitku, jer svima je potrebna relaksacija od posla.

(Espreso / Krstarica)