in

Imam veliku DILEMU i treba mi POMOĆ

Ukoliko je vaš odgovor da, nadamo se da niste doživeli ovakvu, ili sličnu neprijatnost, Foto: Profimedia

Da li spadate u one žene koje imaju svoju grupu prijateljica?

I koje se porodično druže?

Ukoliko je vaš odgovor da, nadamo se da niste doživeli ovakvu, ili sličnu neprijatnost kao jedna žena koja je želela da ostane anonimna.

Ona je stručnjakinji za odnose napisala u kakvoj situaciji se našla i objasnila da je jako vezana za svoje prijateljice, pa im čak i deca idu zajedno u školu, a muževi zajedno igraju fudbal, dok se one druže.

Međutim, u nekom trenutku je primetila da je muž jedne njene prijateljice postao vrlo šarmantan i da je počeo da očijuka sa njom.

Prvo sam mislila da je prema svima takav, ali sam onda shvatila da mi daje posebnu pažnju”, napisala je ova žena.

U poslednjih nekoliko nedelja je počeo da joj šalje privatne poruke i ona se sada oseća neprijatno u njegovom društvu i ne zna šta da radi i da li bi sve trebalo da ispriča njegovoj supruzi i svom suprugu.

Možda to radi i sa drugim ženama

Svakako bih mu nešto rekla. Sledeći put kad vas kontaktira, samo recite: “Ne osećam se prijatno u ovakvim razgovorima i molila bih te da prestaneš”. Nemojte misliti da je to znak da mu se sviđate, jer bi to samo bio put u katastrofu. Možda to radi i sa drugim ženama, a da vi za to ne znate. Nemojte reći njegovoj supruzi, ali ga svakako upozorite da će se, ako ne prestane, istina saznati”, odgovorila joj je Kolin.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/mirror.co.uk)