in

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Mesto gde se spajaju religija i nauka

,,Anđeli i Demoni”, Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/MOVIECLIPS CLASSIC TRAILERS

Espreso je danas za Vas pripremio mesto gde se spajaju uzbuđenje, strah, misterija, religija i jeza. Reč je o ostvarenju iz 2009. godine poznatom kao ,,Anđeli i demoni”.

Atmosferu su dočarala izuzetna glumačka ekipa, gde ćete uočiti: Toma Henksa, Juana Makgregora, Ajelet Zurer, Stelana Skarsgorda, Pjerfrančeska Favina, Nikolaja Lija Kosa i Armina Milera Štala.

Anđeli i demoni
foto: Printscreen/Instagram/reeldealsposters

,,Anđeli i Demoni” svoju turbulentnu radnju smeštaju u bajkoviti Vatikan. Priča započinje smrću Pape Piusa XVI, nakon koje je usledio period ,,sede vakante”, odnosno perioda kada Katolička crkva nema svog predstavnika i treba da izabere novog.

Neočekivana katastrofa izbija tik pred izbor novog Pape kada nekoliko kandidata bivaju kidnapovani, a kasnije i usmrćeni od strane čoveka koji se predstavlja kao predvodnik sinkretističke sekte Iluminata, sa željom da se osveti za sva zlodela koja je crkva počinila pripadnicima nauke.

Religija je manjkava, zato što je čovek manjkav”

Pridružite se uzbudljivoj i strahovitoj potrazi za odgovorima Roberta Langdona i njegove ekipe. Otkrite mračne tajne Vatikana.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Anđeli i demoni” zasigurno nisu za one koje preplaši i sopstvena senka. Međutim, u njemu će uživati svi oni koji vole kombinaciju misterije, akcije i trilera, smeštene u istorijski bogatoj Italiji.

Bonus video:

Ljiljana Stanišić: Instagram je prepun prostitutki

01:18

Ljiljana Stanišić: Instagram je prepun prostitutki

(Espreso/Ana Klikovac)