in

DUGME NA KOLIMA MI JE OTKRILO DA ME MUŽ VARA, nakon 28 godina braka…

Engleskinja je mislila da je njen brak srećan, i da može da poslužio kao primer drugima, a onda je sasvim slučajno otkrila da je suprug godinama vara.

“Ja imam 54, a moj suprug 55 godina. U braku smo 28 godina i imamo dve odrasle ćerke. Uvek sam mislilia da je naš brak zdrav i jak, za razliku od naših prijatelja koji su uglavnom razvedeni”, priča žena.

“Kako sam samo bila u zabludi! Pre 2 godine sam slučajno pritisnula dugme na kameri u našim kolima i svet mi se okrenuo oko glave. Odjednom sam čula mog supruga kako razmenjuje nežnosti sa nepoznatom, očigledno mladom devojkom”, objašnjava ona i nastavlja:

“Čak su se dogovarali oko zajedničkog vikenda, i šta će on slagati meni kako bi se njih dvoje videli. Bila sam u totalnom šoku. U tom periodu mi je preminuo otac i moj muž je to iskoristio da bi me varao”.

“Kada sam se suočila sa njim, on je, logično, sve negirao, međutim kada sam mu pustila snimak sa kamere, nije imao kud i priznao je sve. Rekao mi je da afera traje nešto više od šest mesecdi, a najveći šok je usledio kada mi je otkrio da je njegova devojka čak 26 godina mlađa od njega! Nakon toga se on iselio iz kuće i vratio kod svojih roditelja. Raskinuo je sa ljubavnicom i posle nekog vremena smo se pomirili i nastavili da živimo zajedno”, navodi Britanka.

“Iako sam se pretvarala da je sve u redu, nikako nisam mogla da se pomirim sa takvim poniženjem. Sve se pogoršalo nedavno dok sam sređivala fioke i naletela na rođendansku čestitku upućenu mom suprugu, koju je potpisala neka žena i koja je bila puna poljubaca i izjava ljubavi”, otkriva žena.

“Ruke su mi drhtale dok sam vraćala čestitku u koverat. Nisam mogla da verujem. Da li moj muž ponovo ima aferu ili je ova čestitka od one iste devojke? Imam li pravo da budem sumnjičava? Totalno sam rastrojena… Volim svog muža i ne znam šta da radim”, zaključila je Engleskinja.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/The Sun)