in

Dok sam negovala naše BOLESNO DETE moj DEČKO je s mojom SESTROM razmenjivao NEŽNOSTI i to GDE! Zakukao je kao ŽENA!

Ja imam 28, a on 29, dok moja sestra ima 26 godina, Foto: Profimedia

Kada je jedna Engleskinja saznala da ju je dečko prevario s njenom rođenom sestrom, njen svet se srušio.

– Uvek sam se osećala kao ružna sestra, a naon što me je dečko prevario s mojom mlađom sestrom, osećam se i kao najveća glupača – počinje ona svoju priču.

Ja imam 28, a on 29, dok moja sestra ima 26 godina. Sve je bilo u redu dok se nismo okupili za Uskrs i tada je sve krenulo naopako – kaže devojka i nastavlja:

Te noći sam ranije otišla u krevet jer sam znala da će me naša trogodišnja ćerka koja ima nemiran san, često buditi. Njih dvoje su ostali da piju u dnevnoj sobi.

Narednog jutra, moje sestre nije bilo a dečko je izgledao očajno. Bukvalno se trgnuo kada sam počela da ga grlim. Odmah sam znala da nešto ozbiljno nije u redu – navodi Britanka.

Uveče, dok smo gledali televiziju, zahtevala sam od njega da mi ispriča šta se dogodilo. Srce mi je prepuklo, kada je počeo da plače i da mi objašnjava kako su oboje bili pijani i da se jedino seća da su imali oralni seks. Tu, na ovoj istoj fotelji u dnevnoj sobi – iskrena je ona.

Plakao je kiša i molio me za oproštaj. Rekao mi je da se to dogodilo samo jednom, i da je za sve kriv alkohol, kao i da mu se moja sestra uopšte ne sviđa. Zajedno smo 6 godina i volim ga svim srcem, ali ne znam kako da pređem preko ovoga. Zato sam odlučila da se rastanemo na određeno vreme – objašnjava Engleskinja.

Osećam se izdano, nemam ni trunčicu samopouzdanja. Kada se pogledam u ogledalu, vidim nekog ko je debeo i ružan. Pitam se zašto je on uopšte sa mnom… Moja sestra živi u susednoj ulici i nijednom se nismo videle ili čule od ovog događaja. Sve vreme se pitam, kako da mu dam drugu šansu kada me je prevario, i to sa mojom rođenom sestrom – očajna je devojka.

Bonus video:

04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso/The Sun)