in

Dočekana na NOŽ, neki je žele POTPUNO UKINUTI!

Instagram, Foto: Profimedia

I dok jedni smatraju da je ova opcija veoma korisna, drugi imaju argumente protiv.

Društvena mreža Instagram je postala jedna od nezamenljivih stavki kod mnogih ljudi. Bilo da ga koristite u privatne ili poslovne svrhe, razmena sadržaja koji uključuje fotografije i video zapise, deo je svakodnevice.

Naravno, Instagram se razvijao tokom godina, pa je tako dobijao razne opcije koje su poboljšavale njegovu funkciju, ali sada je njegova najnovija opcija pokrenula i ozbiljnu polemiku.

Ako još uvek niste primetili, Instagram priče su dobili opciju lajkovanja. Do sada ste mogli da šaljete reakcije na nečije stori-objave, a od nedavno i da ostavite samo jedan lajk.

Međutim, nisu svi prihvatili ovaj novitet sa oduševljenjem. Pojedini korisnici smatraju da je ovo samo još jedan način “otuđenja” od drugih:

– Još jedan korak ka tome da prestanemo da komuniciramo i to je baš tužno – kaže jedna Jelena, čije mišljenje mnogi dele.

Ipak, tu je i onih koji smatraju da opcija lajkovanja neće doneti nikakvu posebnu promenu:

– Ukoliko mi je stori dovoljno zanimljiv, svakako ću ga komentarisati ili reagovati više na njega, kao i do sad. Uvođenje ovog lajka mi ne znači mnogo – rekao je Nenad.

Kako se vama dopada?

Instagram story
foto: Espreso

(Espreso)