in

Dobio je savet ZLATA VREDAN

Ilustracija, Foto: Profimedia

Nedavno se moja devojka preselila sa decom zbog čega više nikada nema vremena za nas dvoje, napisao je anonimni muškarac u pismu seksualnom terapeutu i kolumnisti The Sun Deidre.

Iako je u početku, kaže, dogovor između njih bio da je deca posećuju svakog drugog vikenda, sada su uvek uz njega i oseća se kao da mu se ne uklapa.

– Ona uvek stavlja decu na prvo mesto, ali gde sam ja? – pita se i kaže da više nikada nemaju vremena za sebe, pa njihov seksualni život praktično ne postoji.

– Trebalo bi da smo još na medenom mesecu! – zaključio je, a Dejdre mu je rekla da krajnji cilj treba da bude da svi zajedno postanu velika i srećna porodica.

– Očigledno je da ste učinili šta ste mogli da se deca osećaju dobro uz vas, inače ih ne bi bilo, tako da ste na dobrom putu da sa njom i sa njima gradite porodični život – rekla je terapeutkinja.

Rekla mu je da se, baš kao i on, i deca i partner prilagođavaju novom životu, pa je najbolje da sedne sa njom i objasni joj kako se oseća.

„Ona možda nije ni shvatila da sada provodite manje kvalitetnog vremena zajedno, a verovatno uživa u činjenici da je njenoj deci prijatno u tome“, zaključila je Deidre.

(Espreso/vecernji.hr)