in

Devojci (21) se posle toga desilo nešto UŽASNO!

Seks, ilustracija, Foto: Profimedia

Seks s oženjenim muškarcem?

Za mnoge je to „ni u kom slučaju“, a za druge pak „baš me briga, ja nemam nikakve odgovornosti“.

Jedna 21-godišnja devojka odlučila je preko bloga ispričati svoju priču – i na kraju je dala dirljiv apel svim ženama…

Upoznala je svoju „aferu“, 32-godišnjeg muškarca u jednom kafiću. Njegovo ponašanje, njegove zelene oči… Odmah joj se svideo i bio joj je jako šarmantan.

Već u prvom razgovoru rekao je da je u braku, a i sledeći put kad su se susreli (opet u kafiću) puno je pričao o svojoj supruzi. Usprkos tome je flertovao i uskoro su izmenili brojeve telefona.

– Kad sam mu dala svoj broj telefona, znala sam da ćemo ubrzo imati seks – napisala je.

Prvo su dogovorili sastanak, otišli u bioskop– i poljubili se. Nekoliko dana kasnije se dogodilo: premda je 21-godišnjakinja znala da je to pogrešno, ipak je spavala s njim u njegovom automobilu.

Seks
foto: Printscreen/Instagram

– Bio je to najbolji seks u mom životu!

Počeli su se viđati gotovo svaki dan, uvek tajno, a uskoro su se pojavila i osećanja.

– Bila sam zaljubljena u muškarca kojeg sam trebala sakrivati zato jer su moji prijatelji bili zgroženi. Počela sam izlaziti s drugim muškarcima, ali one me je želeo samo za sebe. U jednom trenutku mu je rekla „Volim te!“ – a on je uzvratio, ali je to porekao nekoliko dana kasnije.

Ona je patila – bila je zaljubljena u muškarca koji nikada neće biti s njom kako treba. Osećala se je loše znajući da je on pored druge žene i da će mu ona ostati ako prekinu aferu – dok će ona ostati sama.

Iz očaja ga je svako malo podsećala da je oženjen, a on je počeo da ignoriše njene pozive – jednostavno se s vremena na vreme pojavio kod nje. To je bilo previše za nju.

Nekoliko godina kasnije je jasnije gledala na stvari. Tuga, odbijanje, laži… sve je to bilo loše vreme za nju. Napisala je:

– To nije bila ljubav, to što smo imali bilo je nešto iz strasti, praznine i tuge.

Da li bi to opet uradila? Ni u kom slučaju! I upozorila je sve druge:

– Nemoj pasti u takvo iskušenje – zaista nije vredno!

Seks
foto: Profimedia

(Espreso)