in

BORITE SE SA NADIMANJEM, GRČEVIMA U STOMAKU, GASTRITISOM, A NE MOŽETE DA DOĐETE DO LEKARA? Evo prirodnog rešenja!

Nadutost, Foto: Profimedia

Šta je nadutost?

Nadutost je izraz za oslobađanje gasova iz digestivnog trakta kroz analni otvor. To se dešava kada je abdomen pun gasova i to spada u normalan proces izbacivanja viška gasova. Oni se skupljaju u digestivnom sistemu svaki put kada Vaše telo razgrađuje, tj.vari hranu. Do ovoga može doći i kada se slučajno proguta vazduh u toku jela ili konzumiranja nekog napitka. Gasovi se obično sastoje od kiseonika, azota, vodonika, ugljen-dioksida i ponekad metana.

U proseku, čoveku se između 13 i 21 put u toku dana pojavi nadutost stomaka, sudeći po podacima iz Nacionalnih Insistituta za zdravlje. Neka stanja poput iritabilnog kolona, celijakije i gastropareze ( odloženo i/ili usporeno pražnjenje želuca ) mogu izazvati prekomerno nadimanje.

Takođe, gasovi se mogu češće puštati ako jedete određenu hranu.

U nekim slučajevima, gasovi mogu izazvati bol i nadimanje što prilično utiče i otežava obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Prilagođavanje ishrane, uzimanje lekova i vežbanje u velikoj meri mogu pomoći u smanjenju količine gasova i otklanjanju nadutosti u stomaku.

Bio -Teo komplet br. 3 za stomak:

Pomaže kod gorušice, gastritisa, bolova i grčeva u trbuhu,

Štiti i regeneriše ćelije jetre,

Koristi se protiv masne jetre, visokog lošeg holesterola ( LDL ) i triglicerida,

Čisti hepatobilijarni sistem i podstiče proizvodnju i lučenje žuči,

Stimuliše lučenje želudačnog soka, varenje i olakšava eliminaciju suvišnih gasova, ispoljava spazmolitički i karminativni efekat,

Olakšava crevnu pasažu, protiv zatvora i dijareje, za urednu stolicu,

Zaustavlja helikobakter pilori,

Otklanja mučninu i nadutost,

Eliminiše toksične materije iz organizma,

Ublažava tegobe nervoznog stomaka.

Bio-Teo
foto: PROMO

Komplet mogu koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno. Za najbolje rezultate potrebno je popiti dva kompleta u kontinuitetu, a na dalje po potrebi.

Cena biljnog kompleta br. 3 za stomak iznosi 2.340 rsd za Srbiju, 39 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19€ za Crnu Goru.
Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Ukoliko imate nervozan stomak, savetujemo vam da uz komplet br. 3 za stomak obavezno koristite i Bio -Teo biljne kapi br. 33 Antistres, za opuštanje i ublažavanje stresa. Klikom OVDE saznajte više o njima.

Ukoliko su stomačni problemi izazvali pojavu hemoroida, savetujemo vam da uz https://www.hangar.rs/proizvod/biljni-komplet-br-3-za-stomak/ koristite i efikasni Bio-Teo melem HEMOREKTAL, o kom više možete saznati klikom OVDE.

(Espreso)