in

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU, DOK NIJE BRUTALNO UNAKAŽENA:Živim u sramoti, više se ne gledam u OGLEDALO

Manekenka Linda Evangelista zbog koje je svet gubio dah, dala je intervju magazinu “People” gde je govorila je o kozmetičkoj proceduri koja ju je “brutalno unakazila”.

Linda je otvoreno govorila o tome kako je to uticalo na njen život i da li bi volela da se vrati na pistu.

– Volela sam da budem na modnoj pisti. Sada se bojim da ne naletim na nekoga koga poznajem. Ne mogu više da živim u sramoti. Dosta mi je skrivanja. Spremna sam konačno da progovorim – rekla je ona.

Ona se podvrgla kozmetičkoj proceduri zamrzavanja masti zbog koje je završila brutalno unakažena.

– Pokušala sam to sama da popravim, misleći da radim nešto pogrešno. Došlo je do situacije kada sam prestala da jedem, mislila sam da gubim razum”, priznala je. U junu 2016. godine napokon je odlučila da poseti lekara, koji joj je rekao da joj nikakva dijeta ni vežbanje neće pomoći – izjavila je.

Dijagnostikovana joj je paradoksalna hiperplazija masnog tkiva, odnosno nuspojava nakon tretmana u kojem proces zamrzavanja uzrokuje zgušnjavanje i širenje zahvaćenog masnog tkiva.

– Nije bilo nimalo bolje. Izbočine su izbočine. Ne gledam se u ogledalo. Oduvek sam znala da ću ostariti i znam da postoje stvari kroz koje telo prolazi. Ali jednostavno nisam mislila da ću izgledati ovako. Ne prepoznajem se fizički, ali se više ne prepoznajem ni kao osoba. Linde Evangeliste kao supermodela više nema – priznala je Linda.

(Espreso)