in

BEZ ODNOSA STE DUŽE VREME? Ne brinite se, postoje 4 razloga zbog kojih je to ODLIČNO!

ilustracija, Foto: Profimedia

Koliko god voleli seks, ne treba da tugujete kada ga nemate.

Postoji više razloga zašto je ponekad dobro napraviti pauzu.

Pre svega je dobro za psihu, ali i za rad na sebi i telesnoj formi.

Iskoristite višak vremena na najbolji mogući način.

Bolja forma, više samopouzdanja

Žene tokom seksa mogu da budu izrazito nesigurne u svoje telo, preispituju se da li su dovoljno dobre ili privlačne što loše utiče na njihovo samopouzdanje. Period bez seksa menja prioritete, pa višak vremena može da se utroši na vežbanje i promenu ishrane. Bolja forma sigurno će podići samopouzdanje i poboljšati način na koji gledate svoje telo.

Prilika za istraživanje sopstvenog tela

Period bez seksa je odlična prilika za istraživanje sopstvenog tela. Od toga najviše mogu da profitiraju oni koji nikada sa partnerom nisu postigli vrhunac, pa sada mogu da saznaju šta ih uzbuđuje, a šta ne i koje dodire zapravo vole.

Nema više drame ni straha od trudnoće

Život u paru, uprkos svojim prednostima, može da bude veoma naporan. Partneri međusobno treba da se usklade i prave kompromise, pa i po pitanju seksa, zbog čega su svađe neizbežne. Bez seksa nema ni drame, što će uveliko smiriti živce, ali ni straha od neželjene trudnoće.

Više ćete ceniti seks

Sušno razdoblje uči kako da više cenite seks. Jednom kada se ovaj period bude završio, valjanje u krevetu će biti intenzivnije nego ikada pre, naročito ako se iskoriste veštine koje ste naučili istražujući sopstveno telo.

Bonus video:

23:38

CENTRALNI DNEVNIK 08.04.2021.

CENTRALNI DNEVNIK 08.04.2021.

(Espreso/Krstarica)