in

Ali jednu stvar ne može da provali, kad god ga pita kaže joj OVO

Vodjenje ljubavi, Foto: Profimedia

– Upoznali smo se pre šest godina kada smo oboje imali 21. Bila je to ljubav na prvi pogled, a veza je bila prepuna smeha i dobrog se*sa. Zatrudnila sam 18 meseci kasnije, a trudnoća je bila jako teška. Iako se trudio oko mene, nakon nekog vremena poludio je od mog žaljenja i odbijanja se*sa. Naša ćerka je predivna devojčica, ali ja nisam majka kakva bi trebalo da budem – započela je priču anonimna žena u pismu psihoterapeutu

– On je barem imao posao koji ga izvlači iz kuće, a ja sam bila zarobljena u četiri zida. Prijatelje sam viđala jako retko, tek kada izađem u obližnji pab. Napokon je on odlučio da ostate kući sa detetom da bih ja izašla. Jako sam se napila i imala se*s sa jednim muškarcem. Napravila sam glupost, ali partnera sam lagala da sam ostala kod prijateljica. Bio je sumnjičav i ubrzo je sve otkrio – ispričala je.

Seks
foto: Profimedia

Slomila mu je srce i ne može da joj oprosti. Odselio se, ali dolazi da vidi dete.

– Oboje smo bili u drugim vezama, ali nikada se zapravo nismo prestali sa intimniim odnosima. Čim se dete uspava, završimo u krevetu. Trenutno sam slobodna, ali on ima devojku – rekla je.

Volela bi da probaju ponovno, ali on kaže kako je nikada više neće voleti na isti način.

Seks
foto: Profimedia

– Ne znam što da radim, ali znam da mi se srce slama – dodala je.

Dobila je odgovor od psihoterapeuta.

– Iako je šteta što ne može sve ove godine preći preko tvoje greške, tako je kako je. Ne gleda te više kao partnerku i moraš to prihvatiti. Se*som te samo drži privrženom uz njega, a uz to riskiraš zarazu koronavirusom. Ako ne planira ozbiljnu vezu s tobom, prekini taj odnos i kreni dalje – bio je jasan odgovor.

(Espreso)