in

Ako poseduje 3 OSOBINE, to je to, a bitno da se JEDNE STVARI NE BOJI

Kad je reč o pronalaženju istinske ljubavi, ako želite tip muškarca koji je sposoban za predanost u zdravoj vezi, morate biti sigurne da on poseduje određene osobine koje se podudaraju s vašim potrebama i definicijom dobrog čoveka.

Zapadna kultura razvila se tako da je postalo teško naći osobu koja poseduje osobine poput dobrih manira, empatije i poštovanja. Ali samo zato što se naša kultura promenila, ne znači da u stvari uopšte nema dobrih muškaraca.

Ljubazan je

Muškarci koji su spremni da uđu u zdravu vezu već su prošli kroz nekoliko različitih faza svog života. Ono što je najvažnije, njihova faza „zabave i avanture“ je prošla. Nakon toga dolazi predanost.

Iskren je

Muškarci ne rade uvek pravu stvar ili čak ne znaju šta je prava stvar. Ali sve dok je iskren u vezi zaslužuje vas. Ako nešto krije, to može pokvariti poverenje i imati negativan uticaj na njegov život i ljude oko njega.

Ne boji se predanosti

Kad većina žena čuje predanost, razmišlja o predanoj i monogamnoj vezi. Ali, to je samo vrh ledenog brega. Treba biti predan rastu, učenju i životu u svojoj svrsi. Ako nismo predani životu, nikako ne možemo biti predani u vezi.

(Espreso / Krstarica)