in

A zbog OVOG u INTIMNIM ODNOSIMA osećam se KRIVOM (FOTO)

Leksi, Foto: Printscreen/Instagram

Leksi (35) je bila maneken, a onda je 2015. godine ušla u proces promene pola. Devet operacija koštalo ju je 200.000 dolara zbog čega je bankrotirala. Ipak, kaže da se ne žali jer sada joj “muškarci padaju pod noge”.

– Ne volim da pričam o tome, ali činjenica je da sam bankrotirala zbog tih operacija. Ne žalim ni dinara, uspela sam da se povratim, čak sam sebi juče kupila i kola – kaže Leksi medijima.

– Celog života maštala sam o tome da postanem žena. Muškarci sada gube glavu za mnom, toliko da mi je neprijatno. Osećam se moćnije nego ikad – kaže Leksi, koja trenutno živi u Los Anđelesu i bavi se burleskom.

– Život pre ovoga je bio tužan. Nevinost sam izgubila tek sa 20 godina, uprkos svojim snažnim nagonima. Odgajana sam u strogoj katoličkoj porodici i stalno sam se osećala krivom zbog svoje želje za intimnim odnosima, pa sam satima posle odnosa čitala Bibliju iz osećaja krivice. I kao muškarac bila sam poželjna i mnogo je devojaka ostalo slomljenog srca jer sam ja stalno prelazila na novu devojku – kaže.

(Espreso)