in

3 stvari koje vam ŽENA nikada NEĆE OTKRITI!

Ilustracija, Foto: Profimedia

Iako je ženama iskrenost veoma bitna u emotivnom odnosu, ipak, ma koliko bila zaljubljena i posvećena partneru, neke tajne će zauvek zadržati za sebe.

Stručnjaci za ljubav kažu da je i bolje da neke stvari partner nikad ne sazna, a mi vam otkrivamo koje su najčešće stvari koje žene prećutkuju.

1. Održavanje kontakta sa bivšim

Prema istraživanjima objavljenim 2010. godine gotovo 75 odsto žena održava kontakt sa svojim bivšim partnerima, najčešće putem društvenih mreža. Znakovi upozorenja su brzo zatvaranje prozora na ekranu ili zaklapanje laptopa u trenutku kada muškarac uđe u prostoriju.

2. Prethodna neverstva

Stručnjaci za ljubav kažu da retko koja žena priznaje momku da je varala prethodne partnere. Ona želi da bude savršena i bezgrešna u njegovim očima.

Takođe, žene misle da će to priznanje poljuljati poverenje koje je partener stekao u njih u toku veze.

3. Šta misle o njegovoj majci

Žene znaju koliko je posebna ljubav između majke i sina, te ne žele da se nađu u sredinu tog odnosa kao osoba koja ga kvari.

Ova tajna je posebno strogo čuvana na početku veze, kada žena želi da sve bude idilično. Međutim, većina žena kada stane na ludi kamen u nekoj meri prizna partneru da nije baš oduševljena činjenicom da svekrva dolazi u goste.

Bonus video:

Svađa Ivana i Ksenija prerasla u karambol: Slomila krevet i isekla posteljinu

05:48

Svađa Ivana i Ksenija prerasla u karambol: Slomila krevet i isekla posteljinu

(Espreso/Telegraf)