in

1 ZNAK ZODIJAKA IMA NEPOGREŠIVU INTUICIJU: Oni poseduju ŠESTO ČULO

Horoskop, Foto: Profimedia

Oni će vas prozreti, znati kako će se priča završiti, naučiti o manipulacijama i lažima – ovaj horoskopski znak odlikuje nepogrešiva intuicija.

Intuicija je emocija koja se najviše povezuje sa astrologijom i duhovnošću. Neki horoskopski znaci su veoma osetljivi na svoju intuiciju, pa mogu savršeno da predvide tok događaja i odlično procene tuđe namere pri prvom susretu. Šesto čulo se definiše kao intuicija, psihička sposobnost ili osećaj, između ostalog. Ljudi sa ovim znakom zodijaka imaju izuzetnu intuiciju i osećaj. Ovo je znak zodijaka koji ima šesto čulo.

Horoskop
foto: Profimedia

Rak

Rak je znak zodijaka koji najviše veruje svojoj intuiciji. Sa dobrim razlogom, ona ga nikada nije izneverila i njegova je najbolja prijateljica. Rak ima snažnu samosvest koju ne ometaju njegove emocije. Njegov unutrašnji glas mu uvek govori šta da radi u trenutku, šta da ne kaže ili od čega da se zaštiti. Ovaj horoskopski znak takođe ima odlične sposobnosti da čita emocije drugih. Zahvaljujući tome, odličan je sagovornik i slušalac.

(Espreso / Najžena)