in

1 uživa kada PARTNER MOLI ZA MILOST

Horoskop, Foto: Profimedia

Zvezde kažu da postoje oni znakovi u horoskopu koji su skloniji od svih drugih opraštanju prevare. Neki to čine zbog sebe i svojih strahova od samoće, a drugi, pak, zato što neverstvo smatraju “trenutnom slabošću” partnera zbog koje ne bi trebalo ljubav bacati “niz vodu”.

Kako astrolozi tvrde, postoje četiri znaka Zodijaka koja lakše od drugih praštaju prevaru.

Bik

Bikovi su po prirodi odani i lojalni i to isto traže i cene kod partnera. Oni spadaju u ljude koji bezrezervno veruju svojim partnerima, naročito ako su u dugoj i stabilnoj vezi. Teško im je da uoče nedostatke “druge strane”, a posebo da poveruju da su prevareni.

Ali ako se to kojim slučajem desi, oni će nevesrtvo opravdati “trenutkom slabosti” i oprostiti voljenoj osobi i ostati s njom. Međutim, neće joj to zaboraviti i dugo će joj zamerati.

Rak

Rakovi praštaju prevaru iz straha da ostanu sami i da budu ostavljeni. Kada sruše zidove kojima su opasani, braneći se od povređivanja i podele svoje najdublje tajne, strahove i nesigurnosti sa partnerom, učinili bi sve za njih.

Ako njihov partner vara, oni bi mu oprostili samo kako bi izbegli slomljeno srce i rastanak.

Škorpija

I pred toga što spadaju u veoma starstven znak ali i u onaj znak koji je i sam sklon prevari, Škorpije vole da imaju kontrolu u vezi. Ukoliko se ipak desi neverstvo kada je njihov partner u pitanju, oprostiće prevaru, ali zbog toga da bi oni profitirali.

Horoskop
foto: Profimedia

Osećaj dominacije koji će im dati oproštaj je ono što Škorpija zapravo hoće i voli. Uživaće kada je partner zamoli za milost, jer je to dovodi u poziciju u kojoj bi partner učinio sve da ugodi Škorpiji.

Ribe

Ribe opraštaju, ali ne zato što to istinski žele. Kao i u mnogim drugim odnosima, one ni u odnosu sa partnerom nisu do kraja iskrene. Ribe bi najverovatnije želele da odu, ali ostaju kako bi zadržale svoju fasadu u društvu.

Ljudi rođeni pod ovim znakom često žele da zadrže dobar imidž u očima prijatelja i porodice. Oni vole da se o njima misli da su nepogrešive i savršene, pa i da su sve njihove relacije takve.

(Espreso / Telegraf)