in

STIŽE NAM RUŽIČASTI PUN MESEC: Evo šta nam nosi ovaj aprilski astro fenomen

Evo kakvu nam čaroliju u život donosi ružičasti pun Mesec u aprilu!

Lunarna energija je na vrhuncu tokom punog Meseca, što dovodi do toga da se osećamo energičnije, imamo intezivne snove, budemo poletniji i motivisni da ostavimo loše iza sebe, a prihvatimo nešto bolje.

U aprilu pun Mesec je poznat kao ružičasti pun Mesec i pojaviće se na nebu 26. aprila u dubokom i misterioznom znaku Škorpije. Ova Mesečeva energija pomaže vam da posmatrate stvari ispod površine i ispitamo istine koje su skrivene. Donosi nam transformaciju, a energija Škorpije pomaže da očistimo emocionalni prtljag, podstiče nas da napravimo prostor za rast i suočimo se sa svojim osećanjima.

Pun Mesec formira opozicioni aspekt sa Suncem i uvek se javlja u suprtnom horoskopskom znaku u odnosu na Sunce. Napetost između ove dve suprotstavljene planete je ono što uzdrmava i pojačava naša osećanja tokom ovog perioda.

Moguće je da ćemo u ovom periodu biti emotivniji, osećajniji i ranjiviji. Skloni smo intezivnijim emocijama, pa pazite da nemate burne reakcije.

Za razliku od mladog Meseca koji poziva na introvertnost i usamljenost, pun Mesec je simbol socijalne interakcije, druženja i usmeravanje energije na odnose i međuljudska pitanja.

Osim što osvetljava nebo, pun Mesec u Škorpiji osvetliće i naše umove. Pripremite se za talas novih ideja, prilika i šansu da verujete intuiciji.

Njegovo dodatno isceljujuće dejstvo donosi i motivacija da prekinemo sa lošim navikama. Pun Mesec je simbol kraja, završetka nečeg lošeg i okretanje nove životne stranice. Mnoga toksična prijateljstva ili veze sada će se okončati.

Ovo je trenutak kada širite ljubav u sebi i prema sebi — krećete u život koji zrači svetlijom energijom…

LOVESENSA