in

HOROSKOP ZA 2. APRIL 2022.

Ovan

Oprezno sa novom poslovnom saradnjom. Nezaposleni Ovnovi mogu dobiti odličnu novu poslovnu ponudu. Slobodni Ovnovi nalaze se pred novim početkom. Ovnovi koji su u vezi prolaze kroz test fazu, jer može doći do nepoverenja. Tahikardija, obratite se kardiologu.

Bik

Očekuju vas važne vesti iz inostranstva. Pred vama je uspešan period ukoliko se vaš posao zasniva na saradnji sa inostranstvom. Danas možete preduzeti zajedničko putovanje sa partnerom. Dolazi do sve većeg zbližavanja. Hormonalni disbalans.

Blizanci

Danas će vam sve daleko lakše polaziti za rukom. Iskoristite naklonost planeta jer vam pravi poslovni potez može doneti značajan dobitak. Blizanci koji su u vezi mogu očekivati ozbiljan razgovor sa partnerom. Reč je o krizi poverenja. Povedite računa o urogenitalnom sistemu.

Rak

Iskoristite povoljne aspekte jer vam pravi poslovni potez može doneti značajan finansijski napredak. Pojačan magnetizam učiniće da privlačite pažnju suprotnog pola na svakom koraku U iskušenju se mogu naći i oni Rakovi koji su u vezi. Problem sa štitnom žlezdom.

Lav

Završetak važnog posla koji ste započeli ranije. Danas je pred vama poseban uspeh ukoliko se bavite nekretninama. Veliki finansijski dobitak. Lavovi koji se nalaze u ozbiljnoj vezi intenzivno razmišljaju o tome da formiraju porodicu. Glavobolje zbog upale sinusa.

Devica

Ovaj dan može vam doneti uspeh na poslovnom putovanju ili u okviru stručnog usavršavanja, ako polažete neke ispite. Stabilizacije na emotivnom planu očekujeDevice. Slobodne Device mogu da se zaljube na prvi pogled. Problemi sa glasnim žicama.

Vaga

Nezaposlene Vage mogu dobiti važan poziv za razgovor za posao. Sve će zavisiti od vašeg nivoa samopouzdanja. Budite oprezni jer se može pojaviti složenija situacija na ljubavnom planu, i to u vidu paralelne veze. Više se odmarajte, preforsirali ste se.

Škorpija

Danas posebno obratite pažnju na finansijski plan. Mogući su neočekivani troškovi. Slobodne škorpije mogu da upoznaju novu osobu u znaku Bika. Škorpije koje u vezi prolaze kroz osetljiv period kada su mogući nesporazumi. Sada bi vam prijalo opuštajuće plivanje.

Strelac

Stabilniji priliv novca obeležiće ovaj period. Povoljan period za planiranje i osmišljanje nove poslovne taktike. Prelazak granice prijateljstva sa osobom može biti glavna tema vaših misli. Prema jednom prijatelju već dugo gajite više od prijateljskih osećanja. Otežana peristaltika creva.

Jarac

Ovaj dan je pogodan za poslovna putovanja. Uspeh vas očekuje kroz saradnju sa inostranim partnerima. Slobodne Jarčeve očekuje ljubavna avantura na putovanjima. Jarčevi koji su vezi planiraju zajedničko putovanje s partnerom. Nervoza, zbog poslovnih ambicija.

Vodolija

Planetarni aspekti ukazuju na to da u ovom periodu možete imati tajne neprijatelje. Zavist kolega može doprineti raznim spletkama. Vodolije mogu da upoznaju interesantnu osobu preko prijatelja. Bavite se više sobom i svojim potrebama, zanemarili ste svoj izgled.

Ribe

Uspeh očekuje one Ribe koje sarađuju sa inostranim kompanijama. Pa ipak, budite oprezni sa previše dobrim ponudama. Današnji aspekti ukazuju na stabilizaciju vašeg odnosa sa partnerom. Period krize sada je iza vas. Sada se odlično osećate.

Kurir