in

“Dođe mi u pantalonama sa BUVLJAKA, a ja naručim biftek”

Ona je opisala svoj „skupi“ način života“

Jedna anonimna ženska osoba otkrila je 2016. godine svoje “najmračnije tajne” i brutalno iskreno sa javnošću podelila činjenicu da bira isključivo partnere sa podebelim džepom. Njenu ispovest vam prenosimo u celosti.

– Neko bi rekao da sam “besna” i da ne znam šta ću sa sobom pa eto sad, nisam srećna. Mislim se “e moj ti, kada bi samo znao da nije zlato sve što sija”… Ali, da počem ispočetka – rekla je ona i započela svoju ispovest.

– Rođena sam Beograđanka, završila sam prava, dala pravosudni i radim kao advokat u jednoj advokatskoj kancelariji u samom centru prestonice. Mnogo volim svoj posao, volim što sam samostalna, volim što zbog prirode posla moram da se sređujem, svaki dan da nosim štikle, skupa odela i torbe. Doduše, plata mi omogućava da živim na visokoj nozi, a ja se ne bunim – zadovoljno je rekla i opisala svoj način života:

– Posle posla volim da sednem u neki dobar kafić ili bar gde izlaze gradske face, da “budem viđena”, da pijem najskuplji koktel. Može mi se. Onda odem kući, opustim se i spremam za novi radni dan. Vikendom gledam da se opustim u nekom spa i velnes centru daleko od Beograda, ili šopingujem u nekoj evropskoj prestonici – ništa slađe. Samo da pobegnem iz džungle zvane Beograd. Neko bi rekao “al’ ga živi, 200 na sat”, ali nije uvek sve onako kako izgleda – rekla je i otkrila šta je ono što je muči:

– Postoji samo jedan problem u mom životu: sama sam. Nemam dečka, muža, ljubavnika, ništa. I tako već dve godine – jer sam se posvetila karijeri i sebi. E sad, nije da se povremeno ne nađem sa nekim, čak odemo i na večeru, dam ja udvaračima šansu, kako ne. Ali hej – pa oni su sve gori od goreg, ne znam kako da vam objasnim: potpuno su nesnađeni i smešni. Pitate se zašto?

Pa evo, da vam objasnim na konkretnom primeru: vidimo se, on u pantalonama sa Buvljaka, košulji iz nekog neimenovanog butika i sav uglađen, kao vodi me na ručak ili večeru. Pitam ga gde me vodi, on kao kavaljer insistira da ja biram. Okej, neće ti biti dobro, ali tvoj izbor. Odvedem ga u svoj omiljeni restoran, njemu nije dobro kako vidi meni. Naručim biftek i omiljeno vino, on pije kiselu vodu – brutalno je rekla ova žena i nastavila:

– On kao glumi da mu nešto nije okej, a ustvari već znam da to ne može da plati. Prođe nekako ta večera, predložim da platimo po pola on kao i svaki balkanski mačo insistira da plati on. Mislim se – ko te šiša, kad si tvrdoglav. I onda ga pitam hoćemo li negde dalje, na koktele, a on kao žuri, radi ujutru, nije mu dobro, ovo-ono, javiće se sutra. Ako i ode na koktele, glumi da je izgubio novčanik, kunem vam se to se jednom desilo. Mislim se – šta uopšte izlaziš na takva mesta kad ne možeš da priuštiš – kaže Beograđanka.

– E sad, bio jednom jedan koji je sve to mogao da plati. I zabavljali smo se godinu i po dana. Ja sam tek počela da radim, on je već bio uveliko “u biznisu”. Lepo je išlo, pratio me je u svemu. Onda, posle nepunih godinu dana veze, ostao je bez posla. Odjednom nije imao ni za cigare. Ma ništa.

Mislila sam, sposoban je, snaći će se, “uvaliće se” negde, ipak je bio na dobroj poziciji u dobroj firmi. Nekako sam bila sigurna da će “moj mužjak” biti baš to. Kad ono, cvrc. Lezilebović je počeo ceo dan da sedi kod kuće, da se goji, da troši ušteđevinu, pa je gospodinu još smetalo što imam drušveni život i što sam retko u stanu… Molim vas, pa šta treba da sedim i tovim se zajedno sa njim? – zapitala se ona i počela da niže i nabraja probleme:

– Onda nije imao kinte za odmor. Ljutio se što ja hoću sa drugaricama na Kubu. Mislim se, da si sposoban za pet i po meseci bi našao nešto. Ali ne, on je želeo da ga ja izdržavam i po mogućstvu da sve po kući radim uz to. Lepo se “uvalio”, ali samo u mislima. Završila sam tu vezu posle skoro četiri meseca prenemaganja.

Posle njega sam sretala par njih koji su želeli da se “šlepaju” uz mene. Odvratno. Mrzim te mamine i tatine sinove, štrebere, koji misle ako nađu ribu koja dobro zarađuje da su se dobro udali. ‘Ajde, ‘iš tamo! – odlučna je Beograđanka.

– Sama sam stekla sve ovo. Da, imam ekstra dupleks u centru ali njega otplaćujem narednih 20 godina. Da, imam firmirane stvari, čizme, torbe, idem po spa centrima… ali sve to sama plaćam. Sama sam “oznojila zadnjicu” sa visok prosek, dala sve ispite na vreme, položila pravosudni, pa izvinite, nisam to radila da bi neki lezilebović sve spiskao i živeo na mojoj grbači! E zato ne volim muškarce koji nemaju pare. Ne mogu da mi pariraju.

Zato jesam sama, ali nastaviću da pokušavam dok ne nađem nekoga ko je vredan mene, makar zarađivao pet puta manje, važno je da ume i da ima stila – rekla je ona i poslala savet ostalim devojkama:

– Devojke – bolje budite same nego u nekvalitetnoj vezi, i dajte sve od sebe da budete samostalne, verujte mi, nema ništa lepše!

Izvor: Objektiv.rs, Blicžena