in

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. APRIL 2022.

Ovan

Današnji aspekti mogu da vam stvore iznenadne prepreke u poslovanju. Pridržavajte se plana i oslonite se na timska rešenja. Očekuje vas izuzetno zanimljiv ljubavni sastanak. Moguć je početak nove veze. Glavobolja, zbog nervoze. Pokušajte da celokupnu situaciju sagledate na pozitivniji način.

Bik

Ovaj dan može vam doneti uspone i padove na finansijskom planu. Dan neočekivanih dobitaka, ali i iznenadnih troškova. Bikovi koji su u vezi ili u braku mogu zajedno da reše neki star problem na porodičnom nivou. Pad imuniteta. Unosite više vitamina, minerala, ali naročito vitamina C!

Blizanci

Danas ćete uspeti da završite rad na veoma važnom poslovnom projektu. Razgovor sa nadređenima proteći će u dobroj atmosferi, moguće je unapređenje. Blizanci su u iskušenju da uđu u vezu sa osobom Vagom, koja nije slobodna. Poboljšajte svoju aktivnost. Razmislite o redovnom odlasku na bazen.

Rak

Danas možete naići na problem u komunikaciji sa nadređenima. Reč po reč, i na kraju može da dođe do žučne rasprave. Kompromisno rešenje predstavlja jedini izlaz. Slobodne Rakove očekuje poznanstvo sa jednom fatalnom Ribom. Bićete iznenađeni snagom emocija. Problemi sa pritiskom!

Lav

Očekuje vas važan sastanak. Najbolje bi bilo da važne odluke donesete kasnije ili da ih rešite timski. Početak nove veze sa jednom šarmantnom Vagom za slobodne Lavove. Lavovi u vezi mogu naići na nesuglasice s partnerom. Energija koju zračite privlači osobe koje vam izuzetno prijaju, koje su pravi melem.

Devica

Problematičan odnos sa nadređenima i napeta atmosfera na poslu može obeležiti ovaj dan. Odlaganje posla. Device mogu imati ljubavni sastanak pod velom tajnosti. Početak ljubavne veze sa osobom koju upoznajete preko posla. Muči vas gorušica, očigledno da morate promeniti režim ishrane.

Vaga

Ako želite bolje radne uslove ili neki drugi posao, ovo će biti idealan dan da porazgovarate s nadređenima. Naći će te rešenje. Nerazumevanje između vas i partnera traje već duže vreme. Jedno od vas dvoje moraće da popusti. Ne zavirujete u frižider u kasnim noćnim satima. To nije glad!

Škorpija

Nije preporučljivo da danas potpisujete ugovore. Poslovni sastanak donosi poteškoće sa jednim saradnikom. Slobodni mogu da uđu u vezu sa jednim zanimljivim Rakom. Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi može vas dovesti u dilemu. Ne zanemarujte simptome na koje vas organizam upućuje.

Strelac

Dominantna tema ovog danas jesu poslovni razgovori. Početak saradnje sa novim saradnikom može vam doneti uspeh, kao i zaradu. Između vas i jedne osobe koju poznajete razvile su se emocije koje prelaze granicu prijateljstva. Vodite redovno higijenu svojih zuba, kako ne biste trpeli veće posledice.

Jarac

Aspekti donose zastoje i prepreke. Bićete u situaciji da improvizujete rešenje. Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Raka. Jarčevi koji nisu zadovoljni u vezi razmišljaju o prekidu. Više se krećite. Bole vas noge i kolena koja klecnu. Obavezan je odlazak kod lekara.

Vodolija

Vaša dekoncentracija, sporost, može da dovede do zastoja i odlaganja na poslu. Pridržavajte se prioriteta i sledite plan. Flert može da obeleži ovaj dan. Vodolije danas mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Ovna ili Lava. Vreme je uradite detoksikaciju organizma. Zamenite jedan obrok vitaminskim smutijima.

Ribe

Bićete u situaciji da rešite problematičnu situaciju na poslu, zbog pomeranja zadatih rokova i kašnjenja uplata. Početak nove veze sa osobom u znaku Device ili Škorpije. Niste sigurni da li da se upuštate u ozbiljnu vezu. Obratite pažnju na saobraćaj, bilo da se aktivni ili pasivni učesnik u saobraćaju.

Kurir