in

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. SEPTEMBAR 2021.

OVAN

Uspećete da ostvarite svoje planove. Generalno funkcionišete bez pritisaka i zadovoljni ste okolnostima na poslu. Moguće je da niste sigurni u osećanja vaše simpatije i da vam je potrebno vreme da se opustite. Prijala bi vam šetnja.

BIK

Tokom današnjeg dana su moguće komplikacije kada je u pitanju posao, pa se potrudite da budete dovoljno koncentrisani. Očekuje vas jako dobar dan kada su u pitanju emocije. Dobro se osećate. Pred vama je odličan dan.

BLIZANCI

Dolazi vam značajno poboljšanje poslovne situacije. Uskoro će vam i zarada biti mnogo bolja. Ukoliko ste imali probleme u komunikaciji sa voljenom osobom, ili ljubomorne ispade, pomirićete se. Malaksalost vas prati.

RAK

Nemate dovoljno poverenja u ljude sa kojima blisko sarađujete što vam predstavlja veću kočnicu. Posvećeni ste tome da izgradite što bolji odno sa osobom do koje vam je stalo. Povedite računa o cirkulaciji.

LAV

Možete dobiti pomoć od nekoga ko je rođen u zemljanom znaku. Polako se poslovna situacija popravlja. Dopada vam se osoba koja je povezana sa vašim bliskim okruženjem. Uskoro ćete ući u vezu. Nemate probleme na polju zdravlja.

DEVICA

Ostvarili ste sasvim stabilnu atmosferu i zadovoljni ste time. U budućnosti planirate još veće projekte i poslove. Novo poznanstvo koje vas očekuje tokom današnjeg dana može uneti mnogo sreće. Povedite računa o srcu.

VAGA

Moguće je da niste zadovoljni odnosom koji imate sa kolegama. Iako se jako trudite, mnogi su i dalje protiv vas… Nova osoba vam pokazuje svoje interesovanješto vam jako imponuje. Spremni ste za promene. Pazite na oči.

ŠKORPIJA

Sve ide svojim uobičajenim tokom kada je u pitanju posao. Moguće je da ćete imati i višak slobodnog vremena. Vreme je da se suočite sa greškama koje ste u prošlosti pravili prema partneru. Problemi sa stomakom.

STRELAC

Konačno se vaša karijera pokreće u nekom ozbiljnijem pravcu. Korak po korak, dolazite do sve bolje situacije. Ako ste slobodni, moguć je neki prolazni flert. Početak nove veze još nije na vidiku. Povedite računa o sinusima.

JARAC

Maksimalno ste okrenuti svom poslu i jako vam je važno da uradite sve ono što drugi ali i vi lično, od sebe očekujete. Ukoliko vam se dopada neko rođen u vatrenom znaku, dobar vam je dan. Pazite na štitnu žlezdu.

VODOLIJA

Prekid nekog ugovora bi mogao da znači veći pad posla ili prometa za vas. Manje razočarenje vam sledi. Prekid veze ili braka se na vas odrazio dosta teže nego što ste očekivali. Problemi sa jajnicima ili prostatom.

RIBE

Nećete biti opterećeni, poslovni problemi kao da se rešavaju sami od sebe. Sreća vas generalno prati danas. Novo ljubavno poznanstvo vam i te kako prija. Želite da sve ide postepeno. Mogući problemi sa krvnom slikom.

Kurir