in

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. FEBRUAR 2022.

OVAN

Posao vas opterećuje i niste sigurni kako da se postavite. Želite da rešite probleme. Moguće je da vam nije lako da priznate svoja osećanja, jer imate utisak da vas partner ne gleda istim očima kao i pre. Povedite računa o unosu tečnosti.

BIK

Potrudite se da budete ažurni, da radite na koncetraciji i na tome da poslovi budu na svom mestu. Želite da se potrudite da poboljšate komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Raspoloženje vam oscilira.

BLIZANCI

Nemate nikakve brige i posao vam ide u jako dobrom smeru. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Moguće je da vam se dopada osoba sa kojom ste i ranije imali zanimljivu komunikaciju. Zdravlje vam ide na bolje.

RAK

Imate dosta poslovnih problema koji vas opterećuju i često imate utisak da ne možete sami sa tim da se izborite. Sa partnerom polako dolazite do zaključka da bi bilo najbolje da napravite neku pauzu u vezi. Moguća je pojava iritacija.

LAV

Biće vam potrebno puno vremena kako bi na polju posla rešili probleme koje imate. Moguće je da ćete biti skloni konfliktima sa voljenom osobom zbog nezadovoljstva koje osećate. Pod stresom ste.

DEVICA

Potrebno je da pokažete da možete da se aktivirate na polju posla. Nemojte da pokazujete lenjost i nezainteresovanost. Moguće su nagle promene kada je u pitanju ljubav. Pred vama je prekid veze. Povedite računa o desnima.

VAGA

Potpuno ste mirni i staloženi i lako ćete rešiti probleme koje budete imali na polju posla. Moguće je da voljena osoba pokazuje posesivnost. Ne dopada vam se to, imate potrebu za većom slobodom. Skloni ste infekcijama.

ŠKORPIJA

Moguće je dana polju posla imate teškoće koje ne možete da rešite tako lako. Moguće je da sa voljenom osobom imate krizu koja ne može lako da se prevaziđe. Vi osećate da ste spremni za prekid. Osetljiv urogenitalni trakt.

STRELAC

Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete na poslovnom polju ostvariti značajnije napredovanje. Niste sigurni kako da se postavite na polju ljubavi. Nije vam lako da protumačite namere druge strane. Skloni ste alergijama.

JARAC

Biće vam potrebno mnogo vremena da na polju posla donesete konačne odluke o promeni radnog mesta. Vreme je da razmislite o tome kakve promene želite sa voljenom osobom i da li želite brak. Problemi sa stomakom.

VODOLIJA

Nećete uspeti da ostvarite sve svoje planove danas. Nije vam baš preterano povoljan dan za posao. Sa voljenom osobom imate priliku da izgladite probleme koje ste imali do sada. Problemi sa očima

RIBE

Očekuje vas dan u kojem ćete imati mnogo poslovnih obaveza. Na vreme se pripremite da se posvetite poslu više. Voljena osoba će vam pokazati da joj je potrebno neko vreme da odluči šta želi od veze. Nemate probleme sa zdravljem.

Kurir