in

Dnevni horoskop za 14. januar

Ovan

Iako biste se najradije odmarali tako što biste ovaj dan proveli daleko od svih, to neće biti moguće jer će vam, ako nikako drugačije, smetati barem sa učestalim telefonskim pozivima. Dan je odličan za kovanje planova za naredne dane, jer vam je kreativna strana naglašenija, pa ćete najverovatnije naći par dobrih rešenja za budućnost vašeg poslovanja. Ukoliko ste na pragu da započnete privatni posao, ovo je dan za prve korake u tom pravcu.

Bik

Zabrinuti ste za finansijsko stanje i danas nastojite da osmislite plan troškova ili nešto što bi vam omogućilo da se koliko toliko provučete kroz krizni period. Iako raspolažete sa manje sredstava to ne znači da treba da odustanete od svega što vam pričinjava zadovoljstvo. Sve možete da postignete ako se dobro organizujete, međutim prethodno ćete morati da se konsultujete s nekim.

Blizanci

Sve su prilike da ćete danas svetu pokazati svoju lošu stranu. Nezadovoljni ste i neraspoloženi, pa ćete to najverovatnije istresti na nekome ko nije ni kriv ni dužan. Nastojte da se obuzdate i da ne povredite osobu koja vam je draga jer je vama dan počeo loše. U ovakvim trenucima najbolje za vas bi bilo da se posvetite nečemu drugom i da se kroz relaksirajući hobi “ohladite”.

Rak

Nezadovoljni ste i to se na vama danas posebno primećuje. Vaša tuga eskalira i bez preteranog razloga što posebno teško pada vama dragim ljudima. Oni koji bi želeli da vam pomognu ne mogu to da učine , jer vi ni sami niste svesni zašto se osećate upravo tako. Danas nastojte da se klonite slatkiša, jer ste skloni prejedanju, a višak kilograma bi vas samo dodatno mogao unesrećiti.

Lav

Prijatelji očekuju da ih pozovete i da im se nađete pri ruci kad je o roštilju ili nekom drugom vidu zabave reč. Ukoliko ste planirali jednodnevni izlet, sad je pravi trenutak.

Devica

Vi i danas radite. Niko srećniji od vas kad ste u mogućnosti da se posvetite nekom vidu čišćenja ili naprosto sređivanja stvari oko vas. Ukoliko ste u mogućnosti danas se malo više okrenite sebi i priuštite jedan dan detoksikaciji organizma. Koliko je važno čišćenje oko vas toliko je bitno i ono unutrašnje, a najbolji način da ga započnete jeste jednodnevna dijeta kojom ćete sebi vratiti energiju.

Vaga

Vi sanjate o odmoru, uživanju u svemu što predstavlja beg od sadašnjice. Ove želje utolite odlaskom na izlete ili ceo dan posvetite porodici ili prijateljima.

Škorpija

Mrzovoljni ste i niko nije raspoložen da danas provodi vreme sa vama. To je još jedan od razloga koji će kod vas učvrstiti negativno raspoloženje. Ukoliko niste znali, svet nije načinjen da bi drugi udovoljavali vama, pa je krajnje vreme da se prestanete ponašati detinjasto. Pronađite novi hobi ili pročitajte neku knjigu pa ćete se osećati bolje. Jedna šetnjica bi takođe mogla znatno da vam popravi dan.

Strelac

Sjajan dan za rešavanje ljubavnih problema, ali samo pod uslovom da ne budete do kraja iskreni, jer počesto znate da preterate sa svojom otvorenošću i da partnera zatrpate informacijama koje jesu iskrene, ali ne i prijatne za uho. Činjenica je da ne spadate u svece, da vam je flert omiljeni hobi, ali isto tako je činjenica da druga strana ne želi da sazna koliko ste u tome uspešni.

Jarac

Ako izuzmemo činjenicu da ste pod stresom zbog količine obaveza koje su vam se sručile na glavu, može se reći da se dobro držite. Iako je partner spreman da vam pruži svu moguću podršku, danas vam to i neće biti dovoljno. Vama je potrebno da sami spoznate kako da prestanete da se brinete oko svega i da naučite da se opustite, jer to nije urođeno vašoj zatvorenoj prirodi.

Vodolija

Pod naletom strasti mogli biste dan provesti osmišljavajući kako da prijatno iznenadite partnera, ali vam se to baš i ne savetuje, jer biste mogli neprijatno da se iznenadite njegovim odbijanjem da učestvuje u vašim igricama. To bi kod vas moglo da izazove burnu reakciju i pre nego što i pomislite našli biste se u bezrazložnom sukobu. Umesto toga svoju današnju kreativnost iskoristite na manje šokantan način i partneru recite koliko vam znači.

Ribe

Ovaj dan provodite sa svojim ukućanima. Poseta rodbini je više nego izvesna, ali će vam susret prijati, kao i prisećanje na neke ranije dogodovštine. Porodična okupljanja su deo lepe tradicije koju vi s posebnom pažnjom negujete i čuvate. Danas ćete to pokazati kroz organizovanje zajedničkog ručka i susret sa onim članovima porodice koje dugo niste videli.

vipscena.com