in

DNEVNI HOROROSKOP ZA 4. APRIL 2022.

Ovan

Zakašnjenje isplate novca može dovesti do odlaganja važnih poslovnih koraka koji predstavljaju centralni deo vašeg poslovnog plana. Romantičan ljubavni susret sa osobom koju ste nedavno upoznali obojiće ovaj dan. Dobro se osećate. Puni ste energije, okruženi ste pozitivnim osobama.

Bik

Novi elementi na poslu i u vašem radnom okruženju zahtevaju dodatno prilagođavanje. Nesuglasice sa partnerom i vaša nervoza mogu doprineti negativnoj atmosferi. Razgovor i zajedničko opuštanje rešiće taj problem. Više se krećite. Nemate kondicije, lako se umarate, sve činite uz veći napor.

Blizanci

Rezimirate proteklu nedelju i imate mnogo razloga da budete zadovoljni. Poslovne obaveze udaljile su vas od partnera i niste imali vremena da mu se posvetite. Veče vam donosi konačno više vremena za privatan život. Glavobolja, može biti posledica visokog pritiska, ali i zbog problema sa sinusima.

Rak

Danas će vam sve ići od ruke. Uspešno ćete završiti važan deo posla, rešiti problem. Uživate u lepom i harmoničnom periodu sa partnerom. Rakovi koji su u vezi planiraju zasnivanje porodice i proširenje porodice. Tokom zime ste nagomilali kilograme, koje bi valjalo skinuti do leta.

Lav

Odličan dan za finansije, jer će vam stići uplate novca koje je trebalo da stignu mnogo ranije. Zahlađenje u vezi s partnerom, posvetite mu više vremena. Ukoliko vas kritikuje, razmislite o argumentovanosti njegovih reči. Nervoza, a sve zbog previše obaveza.

Devica

Na poslovnom planu vam se mogu pojaviti nove ponude koje mogu da najave veliku prekretnicu. Dan je idealan za rešenje neke sporne situacije u okviru vaše porodice. Slobodne mogu pronaći novu ljubav preko posla. Osetljivost grla. Smanjite unos gaziranih pića, kao i alkohola.

Vaga

Zadovoljni ste uspehom koji ste postigli, a dobili ste i pohvale pretpostavljenih. Planirate sa partnerom daleko putovanje, ali trenutno niste zadovoljni njegovim ponašanjem. Vaša potreba za ljubavlju je pojačana. Uradite na vreme redovne zdravstvene kontrole. Počnite sa analizom krvi.

Škorpija

Bićete u situaciji da improvizujete rešenje, konsultujete se sa iskusnijim kolegom. Veza koju ste započeli pokazala se drugačijom nego što ste očekivali. Možda niste spremni za ozbiljnost, dajte to do znanja partneru. Prehlada praćena kašljem, ali i temperaturom.

Strelac

Akcenat je sve vreme na saradnji sa stranim kompanijama ili putovanju u inostranstvu da radite. Neki stari problem počeo je ponovo da tinja između vas i partnera. Dan mogu obeležiti ljubomorne scene i prepirke. Čuvajte se virusnih infekcija. U ovo vreme epidemije, povedite računa o svom zdravlju.

Jarac

Jedna pogrešna reč bi mogla da vas povede stranputicom. Promenljiva sreća na ljubavnom planu obeležiće ovaj period. Može se desiti da taman pomislite da ste pronašli svoju srodnu dušu, a da vas ta osoba razočara. Više se odmarajte. Potreban vam je san, a ne bi bilo loše da odete iz grada za vikend.

Vodolija

Ovaj dan posvetite osmišljavanju novog strateškog plana i pripremite rezervni plan. Harmonizacija vašeg odnosa s partnerom obeležiće ovaj dan. Slobodne Vodolije očekuje romantičan izlazak sa jednim Lavom ili Vagom. Glavobolja, stres, a sve zbog opterećenosti poslom, kao i zadatim rokovima za izvršenje.

Ribe

Posebno obratite pažnju na detalje prilikom pregovora sa novim saradnicima, postoji izvesna doza rizika danas. Različito viđenje vaše veze može da dovede do nesuglasica između vas i partnera. Neozbiljni ste!Osetljivost stomaka. Vodite računa da ne unosite mnogo testa, zaboravite na pekaru!

Kurir