in

Pronašao je ovo alternativno rešenje i oporavio se!

Biljni komplet za srce, Foto: Profimedia

– Oborio me je infarkt miokarda, nekako sam to prebrodio, lekar sam i mogu sebi da pomognem. Međutim, anginozni bolovi nisu prestajali, teskoba u grudima, nedostatak vazduha…

– Zna se od davnina da biljke mogu da pomognu u lečenju, pa sam, pretražujući internet, naišao na Bio-Teo proizvode i informisao se o njima. Te informacije nisam baš odmah uvažio, sve dok mi kolega nije dao bočicu Antistres kapi iz komplet br. 1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije, uz napomenu – Probaj, nećeš se pokajati. I nisam – ovim rečima svoje iskustvo opisuje Anđelko (68).

– Do sada sam popio četiri ili pet kompleta br. 1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije, i više ni ne brojim, jer su već postali moja stalna terapija, zato što se mnogo bolje osećam otkako ih pijem. U međuvremenu sam imao još jednu hiruršku intervenciju, sa drugačijom dijagnozom, i to sam sve lakše prebrodio, jer je moj organizam bio u boljem stanju.

– Danas u ovim godinama preplivam bazen kao od šale, šetam kilometrima, konstantno sam aktivan i odlično se osećam. Siguran sam da za to mogu da zahvalim Bio-Teo proizvodima, a zdraviji sam i jači jer sam i aktivniji. Neaktivnost i loša ishrana sigurno vode u bolest – poručuje za kraj naš sagovornik.

Bio-Teo komplet br.1 za srce i kardiovaskularni sistem:

  • Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
  • Poboljšava cirkulaciju
  • Čisti krvne sudove
  • Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima
  • Reguliše holesterol i trigliceride
  • Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
  • Otklanja posledice infarkta
  • Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
  • Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju.
Bio-Teo kapi
foto: Promo

Komplet mogu koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno. Za najbolje rezultate potrebno je popiti 2 kompleta u kontinuitetu, a na dalje po potrebi.

Cena biljnog kompleta br.1 za kardiovaskularni sistem iznosi 2.880 rsd za Srbiju, 47 KM za Bosnu i Hercegovinu i 26€ za Crnu Goru.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

(Espreso)