in

Otkrila je koliko je potrošila na novu zadnjicu, ali ovo nikako nije očekivala, da li ste ikada videli ovako nešto? (VIDEO)

Otkrila je koliko je potrošila na novu zadnjicu, ali ovo nikako nije očekivala, da li ste ikada videli ovako nešto? (VIDEO)

Mnogi su čuli za BBL metodu, tačnije brazislko podizanje zadnjice, što predstavlja hiruršku operaciju kojom se odstranjuje suvišno salo sa stomaka, butina i struka, a kojim se potom “puni” i podiže zadnjica. Stručnjaci estetske hirurgije smatraju da usled BBL metode pacijenti imaju višestruke koristi. Njome se navodno ne samo dobija oblikovana zadnjica, već i lepše oblikovano čitavo telo.

Masno tkivo, koje se koristi za povećanje zadnjice metodom manuelne liposukcije, najčešće se uzima iz regije struka, čime se on značajno sužava i tako vizuelno ističe zadnjica. Osim iz predela struka, masno tkivo moguće je uzeti i iz regija butina i stomaka i tako dodatno oblikovati figuru i telo.

Mnoge osobe se odlučuju za brazilsko podizanje zadnjice zbog činjenice da se ne koriste veštačka tkiva, poput silikona, već isključivo sopstvena mast, pa samim tim i telo lakše prihvata promenu. Glavne zvezde koje su ispromovisale tu metodu su sestre Kardašijan. Međutim, nisu sve dame zadovoljne efektima BBL metode poput Kardašijanski, a samo jedna od njih je TikTokerka koja se predstavlja kao Eli Rosekso.

Ta dama požalila se brojnim pratiocima, kojih na popularnoj društevnoj mreži ima više od 9.000, kako je potrošila 4.500 evra na BBL metodu, koja po njenom mišljenju ništa drastično nije učinila.

Potrošila sam 4.500 evra na BBL metodu, a nisam zadovoljna veličinom svoje zadnjice. Intenzivno vežbam u teretani kako bih je još povećala, ali sve mi se čini da ću morati na novu operaciju, dakle sledi runda 2 – samo su neke od objava te  žene koja iako ima vidno veću zadnjicu, ali iz nekog razloga nije zadovoljna njenom veličinom, prenosi San. 

Ređali su se komentari na njenu objavu.

– Kaješ li se što si išla na operaciju i potrošila taj novac? –

– Hoćeš li da im tražiš novac nazad? –

– Ljudi retko pričaju o plastičnim operacijama kojima su nezadovoljni, hvala ti što to deliš sa nama –

– Mislim da ti je zadnjica divna, zašto si nezadovljna? –

– Čime si ti zapravo razočarana? –

– Meni sve tu deluje skroz u redu! –

– Devojko, izgledaš fantastično! –

– I ja sam na isto potrošila 10.000 dolara i dalje to nije to, izgleda kao da ništa nisam radila, ako želiš rundu 2, odradi to! – bile su samo neke reakcije.

BONUS VIDEO: