in

NE MORATE ZA OVO KOD KOZMETIČARA! Evo kako možete sami da se rešite upornih mitisera!

NE MORATE ZA OVO KOD KOZMETIČARA! Evo kako možete sami da se rešite upornih mitisera!

Odlazak kod kozmetičara podrazumeva izdvajanje posebnog vremena, ali i finansijskih sredstava, a u ovom periodu godine uglavnom su svima budžeti na izmaku, pa ono što se može sprovesti i završiti u kućnoj radinosti, bez izlaska iz doma, uvek je dobrodošlo. Žene, koliko god da brinu o higijeni lica i koliko god da paze šta na njega nanose i čiste ga i pre spavanja i ujutru, postoji regija koja je veoma nezgodna za uklanjanje nečistoća i na kojoj se s vremena na vreme pojavljuju mitiseri. Oni začepljuju pore i izgledaju veoma ružno, posebno u predelu nosa, odakle se i najteže uklanjaju. 

Ukoliko niste pri novcu ili ste jednostavno u gužvi i nemate vremena za kozmetičarsku špatulu i maske, evo načina da sami kod kuće sprovedete tretman koji vam neće oduzeti ni vreme, ni resurse. Jedna devojka je u video snimku na TikToku podelila svoj trik kako se rešava mitisera, garantujući da deluje efikasno. 

Naime, ona je uzela vazelin koji je namazala na nos, prekrila to područje streč-folijom i ostavila da odstoji 15 minuta. Nakon toga je uzela štapiće za uši kojima je prešla preko površine nosa čisteći prljavštinu koja se nakupila. Zatim je pokazala da njena tehnika i te kako deluje i da je uspela da ukloni mitisere na najlakši mogući način.  

Uspešnost ove tehnike su potvrdili i mnogi korisnici mreže, međutim, bilo i onih kojima trik nije uspeo.

– Ovo zaista deluje, stavila sam samo na dva minuta i sjajni su rezultati, hvala na podeljenom triku –

– Molim te uradi nešto za otvaranje pora – 

– Meni ovo ne funkcioniše – 

– Vazelin nije dobar za kožu, tako da ovo ne pokušavajte – komentarisali su pratioci.

I dok su jedni rekli kako će isprobati metodu, drugi su tvrdili kako je sve laž, međutim, postoji mogućnost da proces nije odrađen do kraja i kako treba. Bilo je pojedinaca koji su tražili i savete za uklanjanje tamnih kolutova oko očiju, kao i za mnoge druge tretmane lica.

BONUS VIDEO: