in

Kaže da zvuči SULUDO, ALI RADI (FOTO)

Instruktorka, Foto: Printscreen/ Instagram/ loz_fitness

Fitnes instruktorka poznatija kao Los Fitnes čije savete prati više od 50.000 ljudi na Instagramu, otkrila je nekoliko ključnih saveta kada je u pitanju postizanje savršenih rezultata vežbanjem.

Ona je otkrila koji je najbolji načun da povećate zadnjicu, ali i obim ruku.

Fitnes instruktorka
foto: Printscreen/ Instagram/ loz_fitness

– Jedite što više. Potrebni su vam ugljeni hidrati, proteini i mnogo kalorija. Znam da zvuči suludo, ali to je jedini način da dobijete željeni oblik zadnjice – kaže ona.

Trenirajte s uživanjem

Ona je istakla da je telu potrebno progresivno opterećenje, što znači da u svakoj seriji vežbi morate da povećavate opterećenje kojem izlažete svoje mišiće. To se postiže povećanjem težine, ponavljanjem određenih vežbi, serijama, smanjenjem pauza između serija vežbi.

Los predlaže čučnjeve, mrtvo dizanje, rusko mrtvo dizanje i bugarske čučnjeve, ali uz mali odmor.

– Trebalo bi da se odmarate između vežbi, ne puno, ali onoliko koliko prija vašem telu u tom trenutku – ističe ona. Takođe je dodala da je najbitnije da uživate tokom treninga.

– Moj najveći savet je da odradite trening u kojem uživate. To je jedini način na koji ćete uspeti u svom cilju – morate da budete uzbuđeni zbog treninga. Donosite pametne odluke, osigurajte odmor između serija i nemojte da požurujete svoje telo – zaključila je ona.

(Espreso)