in

Još jedan dokaz zbog čega su Kineskinje tako negovane i lepe! EVO KAKO ONE TO RADE! (VIDEO)

Relaksirajući tretmani su jednako važni i za žene i za muškarce. Dok pripadnici jačeg pola tome uglavnom ne posvećuju veliku pažnju, žene često koriste priliku da odu na masažu ili neki spa-tretman. Stresan i dinamičan način života nameće svima takve potrebe, međutim, zbog manjka vremena ili finansijske situacije, nisu svi u mogućnosti da posvete sebi određene sate opuštanja. 

Izgleda da to Kineskinje znaju bolje od nas i da za sebe uvek nađu vremena. Njihov način relaksacije je mnoge oduševio i žene su im pozavidele na privilegiji koju imaju. Naime, na TikToku se pojavio snimak spa-tretmana za glavu koji upražnjavaju žene sa Istoka. 

Tretman počinje ispiranjem kose toplom vodom, dok je kosa provučena kroz jedan obruč i istovremeno je kozmetičar raščeščljava i masira klijentkinji glavu. Topla voda opušta i glava je potpuno relaksirana. Drugi deo je vrat koji se takođe poliva toplom vodom, kako bi se telo opustilo i istovremeno pospešila cirkulacija. 

Poslednji deo je najinteresantniji i on pokazuje da je i predeo oko očiju izuzetno bitan. Za to su kozmetičari osmislili posebnu metodu te su klijentkinjama prekrili oči peškirom, a onda preko njega toplom vodom i tušem polivaju taj deo lica. Sve to prate zvuci opuštajuće muzike.

Snimak je naišao na oduševljenje internet zajednice i pobrao više od pola miliona sviđanja, a mnogi su se složili da je i njima ovako nešto potrebno.

– Zašto mi to nemamo u Francuskoj? –

– I ja želim ovo –

– Gde se nalazite, ovo je ono što mi treba u životu –

– Moja želja je da se odselim tamo i imam najlepšu kožu – bili su samo neki od komentara

Žene su se složile da je u pitanju sigurno odličan način opuštanja i ulaganja u sebe i svoje zdravlje, te su pozvali svoje kozmetičare da otvore takav jedan spa-centar kod njih.

BONUS VIDEO: