in

DA LI VERUJETE DA JE ONA IZBAČENA IZ TERETANE JER IZGLEDA BRUTALNO?! Provokativne poze su je skupo koštale, Širlin primer podigao internet zajednicu na noge! (FOTO, VIDEO)

Atraktivna crnka Širl Larson odlazila je u jednu lokalnu teretanu više od pet godina i dovela svoj izgled do savršenstva. 

Ona se putem društvenih mreža hvalila postignutim rezultatima, a zaista je imala i čime. Međutim, posle nekog vremena susrela se sa veoma neprijatnom situacijom. Iz teretane su je izbacili i ukinuli joj članstvo.

Razlog je bio potpuno neobičan. Prema stavu menadžmenta teretane, Širl je objavljivala previše provokativne fotografije iz njihovih prostorija.

– Razlog zbog kog je moje članstvo prekinuto je taj što objavljujem neukusan, provokativan sadržaj – napisala je ta lepotica na Instagramu.

Larsonova ne želi da se menja zbog takve odluke koja mnogima nije bila jasna.

Ja sam slobodna, prijateljski raspoložena, imam dobar stav prema sebi i svesna sam da sam takva kakva jesam, bez obzira na to kako se oblačila – poručila je povređena Širl kojoj su najviše zamerali provokativno oblačenje tokom vežbanja, kao i fotografisanje u specifičnim pozama.

Nakon incidenta, ona je pronašla novu salu za vežbanje i oseća se bolje nego ikada, piše Dejli Star.

Kada je Širl podelila svoju priču na društvenim mrežama, njeni fanovi su je odmah podržali.

– Veoma mi je žao što si bila dikriminisana samo zato što si seksi – 

– Trebalo bi da te plaćaju što promovišeš njihovu teretanu, napredak je fantastičan –

– Ne razumem šta imaju protiv besplatne reklame – glasili su samo neki od komentara podrške atraktivnoj crnki. 

Malo ko se nije složio da je takvim potezom teretana u kojoj je Širl trenirala samo sebi uradila negativnu reklamu, te da će vežbači sigurno da je zaobilaze u širokom luku.

BONUS VIDEO: