in

“U trudnoći sam izgledala kao ŠREKOVA ŽENA”: Posle porođaja je dobila UŽASNE komplekse, lice joj se izobličilo

“U trudnoći sam izgledala kao ŠREKOVA ŽENA”: Posle porođaja je dobila UŽASNE komplekse, lice joj se izobličilo

Vud je dokumentovala svoju trudnoću i period posle porođaja serijom fotografija – i shvatila da je izgledala kao potpuno druga osoba tokom procesa, druge žene su se identifikovale sa njom. 

Tajris Vud se potpuno promenio tokom trudnoće i izgleda neprepoznatljivo. Svoju ekstremnu trudničku transformaciju pokazala je na društvenim mrežama, a mnogi su bili u neverici da li je u pitanju ista osoba.

 

Mama otkriva kako se njeno lice ‘potpuno promenilo’ kada je zatrudnela. Vud je dokumentovala svoju trudnoću i period posle porođaja serijom fotografija – i shvatila da je izgledala kao potpuno druga osoba tokom celog procesa.

Pokazuje kako je izgledala pre, tokom i posle trudnoće, a njena ekstremna transformacija postala je viralna. Neki su bili u neverici da li se uopšte radi o istoj osobi.

Tajris je prvo podelila svoje snimke kako nosi dete, nosi neurednu punđu, široku odeću, dok joj je lice, posebno nos, izgledalo natečeno. Ali nakon porođaja izgleda neprepoznatljivo.

 

 

 

Rekla je da je bilo potrebno oko mesec dana da otok nestane i da se njeno lice vrati izgledu pre trudnoće. Kako mnoge još uvek nisu mogle da veruju da je ona ista osoba u obe faze, druge žene su mogle da se poistovete sa ‘promenama’ koje su doživele tokom trudnoće.

– Čula sam za trudnički nos, ali nikad nisam verovala u to dok nisam počela da gledam ovakve spotove, lepa si bez obzira – podržale su mama.

– Isti. Nos mi je postao ogroman, kao i usne – prenele su mame svoja iskustva.

– Ovo je istina! U poslednjem mesecu trudnoće izgledala sam kao Šrek – dodali su drugi.

 

 

– Celo lice ti se promenilo – primetili su.

Otok ili nadutost lica je uobičajena za žene tokom trudnoće i njihov izgled se obično vraća u normalu u roku od nekoliko nedelja. Međutim, ako postoje nedoumice, potrebno je konsultovati lekara opšte prakse.